MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 7, 2010

lunch@georgetown white cofee

semalam ada lunch date ngan kawan2 kolej.janji jumpe kat wangsa walk mall yang jaraknye sekangkang kera je dari opis aku tp pemalas xhengat..tu pon nak bawa kete kekeke..malas aku nak jalan tgh2 panas meleting (bahsa klate tu kira panas sgt2 la)hehehe..

aku lupe nak bawa kamera..seb baik la ina bawa..bole la wat entry nih.tq to fiza sudi banje kami lunch...tengah2 sarat pun sempat lagi menyoping fiza ni, jadi plak tu soping sorang2 heheh..xpe fiza exercise skit..kasi senang branak hehehe..


muke happy ada orang banje hehehe...
ni la tuan empunya badan yang banje kitaorang.fiza aka mak yong heheh comei je perut kecik je padahal dah 8mths
muke pucat malas makeup
apa ntah nama menu ni sedap sangat!
perut kenyang suka hati...eheheh
staff georgetown white coffee yang jadi mangsa kena amik gambo kami ber3 hehe..

21 ribu orang memberikan idea bernas:

~ana~ said... [Reply to comment]

mee tu nmpak sedap la..untung nana nih..sokmo ada org belanja..:)

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

beh ke weii...tak pernah aku cuba...aku lunch makan nasi bungkus jek...sob...sob...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

best.. best.. makanan free memang best...

p/s: nana, amek arad kat sini ek.. http://ita-cutevirus.blogspot.com/2010/05/gorgeous.html

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

betoi.. kami lunch mkn nasi bngkus ja.. uhuk.. besaqnya pinggan dia.. habis ka?? ka dlm gambaq ja nmpk besaq??

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo opis dkt ngan shopping mall and byk tmpt mkn harus terjh kn...nk2 org blanje lg best...aritu ada tgk gk tmpt ni tp tk cuba lg

Alya said... [Reply to comment]

oitt...ada orang blanje lagi yer....best la tu....hehehehhe

Alya said... [Reply to comment]

oitt...ada orang blanje lagi yer....best la tu....hehehehhe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

heheh,nape kwn ko mak buyong tu mcm sorok2 perut die..segan ehhh..

momguess said... [Reply to comment]

huhhhh!!!!
npk sedap mee tu
aku pon cukup cuak bile ank2 kecik ni deman
takut tarik jer

[-suziey-] said... [Reply to comment]

mcm same la muka korang..

Nana said... [Reply to comment]

ana-mmg sedap mee tu ana..hehe rezki kan...orang asik banje je...ehehhe

Nana said... [Reply to comment]

izan-aku pun 1st time try makan situ..ala selalu aku langsung xmakan tau time lunch ...

Nana said... [Reply to comment]

ita-heheh itu sudah tentu..hahaha
ok nanti kita amik

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tak la besar mana pinggan tu dlam gambo je kot nampak besar..rasa tak cukup makan 1 pinggan tau hahaha
ala ni pon orang banje...selalu kita xlunch kt opis malas nk makan

Nana said... [Reply to comment]

eryn-mmg pon..banyak tmpt bole terjah tp kita ni jenis jarang kuar lunch tu pasal nama je dekat opis banyak lagi kedai makan tak penah try terjah heheheh

Nana said... [Reply to comment]

alya-heheh rezki..jangan ditolak..muke kita ni asik orang banje je kan...ehehe murah rezki orang yg suka banje tu

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahah dia kata gambau dia nampak xlawa..kekekek tu pasal sorok ngan bg heheheh

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-mee tu memang sedap kak...tu la nye yg paling saya risau..takut kena tarik2 dulu adik penah kena sampai kena amik air tulang belakang

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ha?sama ke heheheh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

macam best jer mee goreng basah tu...

wantie said... [Reply to comment]

amboi... sedapnya. ada orang banjer lagi.

Kat bawah komtar tu ada la geogetown white coffe ni. tapi aku tak pernah masuk lagi..

nantilah kalau senang senang aku terjah outlet dia kat sini. hiksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...