MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 17, 2010

malam bersama bintang @FINAS

jumaat lepas aktiviti kitaorang ke finas tgk wayang free cite Evelusi KL Drif 2.ekceli kan..tujuan utama aku bukan nk tgk wayang tu sangat pon...hehehe sebabnye..tujuan utama aku nak jumpe seseorang...siapa?heheh rahsia dulu..nanti aku cite ek...

kembali ke tempat keje lama aku..FINAS..yang dah banyak sangat berubah...dah ada studio canggih yang baru yang bernilai puluhan juta..wow!! masuk cafe & receptionist area tiba2 terkenang zaman2 keje ngan finas dulu..mmg seronok...selalu dapat jumpe pelakon2 & penah ada pengalaman aku di minta wat dubbing cite CASTELO, kebetulan production xde orang utk wat dubbing so diorang panggil mana2 staff yang free heheh..ingat lagi time tu aku ngan sorang kawan, erin nama dia..kitaorang just wat dubbing suara latar kat dalam disko, kat pasar & kat pasar.mmg leceh gile keje dubbing ni...nk record suara ktorg yang sempoi dialog suka hati hentam pon dekat 2 jam...yang beznye pas abes dubbing dapat la upah sorang RM40

ekceli aktiviti malam bersama bintang ni diadakan minggu kedua setiap bulan.kalau korang nak tgk wayang2 yang korang terlepas tengok (cite2 melayu aje) datang la kat finas..masuk free je first come first serve.aku sebabnye malas nk bli DVD, pastu plak DVD dah jahanam hehe..so klw rasa nk tgk cite melayu datang je la finas.klw xsalah aku nxt tayangan cite pisau cukur.ni pon kebetulan amrul ada..bole la datang klw amrul xde xdapek la aku rasa..payah gak nk menjaga damia sorang2.

malam tu antara artis jemputan nye Lan pet pet, Lisa Surihani, Azlee senario diorang turun utuk promote cite ZOO yg bakal di tayang kat pawagam pastu sementara tunggu wayang start ada juga performance dari dali (x-ahli fikir), wana my star LG & one nation emcee

finas...tempat keje lama aku
dali (x-ahli fikir) bez gile dia perform tiba2 aku rasa minat kat dia & pastu dia ada duet ngan wana lagu derita merindu yang lawaknye time dali kuar seme budak2 pompuan jerit "mana wana"?? heheh diorang kan di gosip bercinta malu2 si kucing si dali nipersembahan dari one nation emcee bez gile! mmg lincah si mimi penyanyi dia tu
si azlee lalu depan ktorg nk g toilet lawak btol mamat ni ada je dia buat nk bagi orang gelak.yang paling lawak time dia kat pentas ntah mcm mana dok over aktif sangat kan, dia terjatuh atas dram pastu tergolek belakang pentas hahahah..semua orang gelak mcm nak runtuh finas tu
damia jeling sape la tu...
owh sila maafkan laki aku yg mmg susah nk amik gambo serius2 nih
cuba teka siapakah orang yang di fokus dalam gambar ni???hehe...ada special entry akan menyusul....
eh korang..kalau sape2 yang berminat nak datang finas tengok wayang free bole la masuk Facebook Finas yea..nanti diorang akan invite korang klw ada event2 yang diorang bakal buat.nak bawa anak kecik pon bole..sebab dia wat kat tempat open, kat dataran karyawan tu mcm gazebo besar dia susun krusi.

18 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ada bc dlm paper bole tgk citer free kt finas tp tula kena cpt la ye..rmi ke org dtg tgk??best la dpt jmpe lisa surihani...kita last p finas time adik kita shooting utk rancangan astro oasis

SyaNa said... [Reply to comment]

best nye dpt tgk wayang free siap ade mini konsert ye
aku tau ko jumpa sape
hehehee
cepat2 update tak sabar nk tgk

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wahhhh ko dah cam artis siap buat dubbing tueeeeeeeee kagummmmmmmmmmmmmmmm .. sape artis tue weh??? ;-)

~ana~ said... [Reply to comment]

wah best nya tgk cite free...xtau la plak..x pernah pun lg smpai kat finas nih..heh3x...

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

cepat...nak nengok entry sal lisa itu...hehehe...

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

wah..bestnye....

jumpe lisa surihani ke???? cpt wat entry.. hehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wohooooo adekah itu maya?hiks..lisa surihani:p

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

yeayyy..pasni tgk lisa plak..die tu lawo lah

Anje a.k.a Mama_Aqish said... [Reply to comment]

wah bestnyer....camtu ke caranyer nak dapat invite...sape tu Ek...tak berapa nak nampak la

Nana said... [Reply to comment]

eryn-nak kata sesak sepanjang masa tu xde la ikut naseb.mcm last week ada rombongan dari mana ntah 2 bas tu yg ramai skit.tp ramai2 mana pun seat ada je kosong

Nana said... [Reply to comment]

syana-heheh dulu time keje finas algi bez weh wayang yang blom kuar ktorg dah tgk heheh pastu slalu dpt tiket free

Nana said... [Reply to comment]

diana-hehehe dapat gak la rasa mcm mn dubbing gile...banyak kali kena buat wlpon dialog hentam kromo je

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh kita ni banyak tlepas cite2 kat wayang dah tu nk bli vcd malas..ni je la caranya tgk free

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe ko minat lisa gak ek

Nana said... [Reply to comment]

atie-hehe..tau sebab tgk kt fb kan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh klw tgk kt fb sure ttau sape

Nana said... [Reply to comment]

zt-mmg lawa gile wei xtipu nye

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe tu la klw tingin nk pegi masuk je fb finas
tunggu nxt entry nanti tau sape

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...