MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 25, 2010

malam citrawarna

malam sabtu xtau nak g mana..amrul ajak g tgk citrawarna tapi kitaorang saje je datang lambat2 sebab xmau nanti stuck tengah jalan, tau2 je la time diorang wat perarakan tu banyak jalan tutup, so lepas ktorg dinner kat kg baru, kul 11 baru kitaorang gerak g dataran, time tu jalan dah xberapa jem dah, nak cari parking pun senang je.

time sampai tu pun orang dah ramai balik so xde la pack sangat umat kat dataran tu, kebetulan ktorg sampai je ade artis2 perform, happening gile ngan penari2 yang selamba je dok menari2 atas jalan.damia tido plak...tapi bila dia dengar bingit2 teros dia bangun...pastu kemain suka tgk lampu2 kat dataran tu.

baru sampai dah lengang skit

main tarik je budak2 yang menari tu nak amik gambo hehehe..diorang ni sporting je
ni plak ngan penari2 mana ntah colorful je aku tgk
damia tido jek..
budak2 bandar main tarik upih hhehe...
abang askar vs abang polis hahahahah....
orang kat tengah2 depan stage tu mmg ramai kitaorang tak g tengah xkuasa la ngan budak kecik dok jauh2 je
tq awak..bawa saya jalan2 kt tempat sesak ni hahahah...amrul jenis xkisah sesak ke, pack ke dia belasah aje janji happening
bangunan DBKL yang bermandikan cahaya

26 ribu orang memberikan idea bernas:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

rasa aku, masa aku bujang dulu, pernah ar sekali aku p nengok menda2 gini..enjoy jek...skang???tidakkk tak larat aku nk ampung dak irfan cam damia tu...hahaha...

Echa said... [Reply to comment]

waa.. cantiknya gambar... apa resianya??? hehehehe

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wahh..pergi citrawana ek. ade member blog pegi jugak tp die kata bosan tkde org menari pon. agaknye die pergi awal sgt kot..=p

nway, cntek sume gmbar2. duna dslr lah ni ek..heheh

nieylemi said... [Reply to comment]

wah...best nyer...xdpt g pun xpela...dpt tgk gambar jer...hehehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aku tgk kt tv jer .. ooo ko pun salah sorg yg reramai tueeeeeee

momguess said... [Reply to comment]

aku xpenah pegi tpt mcm ni
sgt jakun kan
heheheh
tapi best je tgk damia tido

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

lor..damia penat sampai tertido..hehehe..

tak pnh pon pi event2 camni.. mak dulu tak bg kuaq malam.. huhu

skrg pulak ada anak tecik lg susah jln tmpt cmni..mau berak la, nak nenen la..hehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sgguh berwarna warni... x suka sgt pegi tmpat ramai2 cenggini... lgpon penat kejor si airel tu jerk la..

syariza09 said... [Reply to comment]

dh lama x gi tempat sesak camni. masa berdua dulu rajin tul gi..best biler dpt tgk live

Ena said... [Reply to comment]

cun la picture tu..

pandai snap yeh!..

gune dslr..

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe ktorg ni mmg xkisah..angkut anak g jalan2.nak2 laki aku tu mmg sporting..dia xkisah sesak ke ramai org ke hahah dia mmg suka aktiviti2 sosial mcm ni

Nana said... [Reply to comment]

echa-hehe ala....dslr tu bukan aku punya...kawan laki aku bg pinjam..hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe ktorg pegi time dah nak abes2 dah..saje je..motip mmg nk lepak kt dataran pon..saje xmau g awal2 sebab nanti sesak kan..so g lambat2 dpt tgk gak artis2 perform

gambar ni seme amik pakai dslr...tp bukan ktorg nye hehehe

Nana said... [Reply to comment]

nieylemi-hehe bukan ada kat tv ke?

Nana said... [Reply to comment]

diana-ala..ktorg pegi lambat...xmasuk tv pon hehehe time ktorg smpai artis2 tgh wat persemban

Nida said... [Reply to comment]

memang happening.. kesian si kecil tu, letih bebeno gayanya

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang happening betul ni...siap ader org nari2 yer..

tak penat ke dukung damia tu????

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-hehe..ktorg suka g tmpt mcm ni time xde damia dulu rajin la..skang ni kena tgk keadaan la mcm skang ni nk g kena g lewat2 xleh bertembung ngan org time sesak2 sian budak kecik kang xselesa

Nana said... [Reply to comment]

fiza-sama la kita..dulu2 mana mak bagi kuar malam2 dah kawen teros ajak amrul pegi haha..

damia tu tido dari dalam kete lagi...dah lama kt dataran tu dia terjaga sebab bunyi bising

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-heheh biasa la bawa anak kecik mmg xdan nak kejar la kan damia ni klw lepas pun dia tak pegi jauh..hehe dia kan takut ngan orang mana nk jauh2 ngan kita nk suh dukung je

Nana said... [Reply to comment]

syariza-hehe tu la..dapat tgk live mmg sonok...nak2 kalau ada bunga api time ktorg sampai tlepas bunga api

Nana said... [Reply to comment]

ena-tq...ehe dslr bukan kami punya...kawan bg pinjam

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-heheh damia tu mmg dah tido dari dalam kete lagi..angkut dia tengah2 tido tu g dataran gigih kan?hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh kita dukung kejap je..sementara abah damia isap rokok & amik2 gambar pastu abah dia la yang dukung..xlama tu damia bangun jalan sendiri la hehehe

wantie said... [Reply to comment]

penari penari lelaki yang seksi gitew.. Aw!!!!.

Rajin ko bersosak sosak yer nana. kalau haku ler, dok umah jer. lenguh kaki kalau pergi tempat sesak ni.

by the way cayaklah..

Nana said... [Reply to comment]

wantie-aku ni bukan apa..masa aku & amrul ngan terhad je..so ni la cara kami nk spent time sama2...bukan selalu pun ktorg pegi tmpt2 mcm ni....klw rajin ok la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...