MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 19, 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest

jom join contest anjuran mamaeja & jarumjahitcollection

Nama anak : Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Umur: 2tahun 1 bulan
Nama ibu: Fauzana Ismail
Email: nanamrul@yahoo.com

gambar ni diambik masa kitaorang g bercuti kat sarawak bulan lepas, time ni kitaorang singgah fairy cave. topi tu baru beli kat sarawak la tu hehehe..time kitorang shopping kat serikin tu cuaca terlampau panas tu pasal la terpaksa rembat je apa2 topi yang ada.pastu ramai plak cakap topi tu lawa..padahal harga dia RM5 aje hehehe..damia mmg hangus skit time ni sebab baru balik shopping dari tempat yang nama serikin kat sarawak tu, tempat paling panas aku penah sampai.

nape aku suka blog mamaeja?em..aku baru je masuk blog ni sebab nak join contest, apa yang buat aku suka..template color pink tu sejuk je mata memandang.hehehe..aku nye template pon ada unsur2 pink.

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [Reply to comment]

good luck

Lelord said... [Reply to comment]

gud luck gak

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq...
lelord-tq

mama zharfan said... [Reply to comment]

comelnya pose..good luck!!

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehehe tu dia yang minta ibu dia amik gambar & sambil dah ready dengan pose yang macam tu hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...