MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 18, 2010

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest

nak join klik sini

Nama ahli keluarga: dari kiri amrul, nana & damia
Tarikh: 20 March 2010 (KL Bird Park)
masa nk amik gambar ni amrul letak kamera kat atas meja, pastu wat setting 10 second.amrul cepat2 lari dari meja ke kerusi takut tak sempat, damia gelak terkekek2 tengok abah dia berlari sampai kitaorang pun gelak sekali sebab tengok damia gelak beria, gambar ni nmpk mcm happy family kan?hehe...

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

semua senyum...happy & sweet ;)

Nana said... [Reply to comment]

heheh tq..gambar ni spontan je tgk gaya mcm tu

IZAN said... [Reply to comment]

Salam kenall...Thanks for joining. Dah check.... lain2 OK cuma back link kat entry je nak kena check balik! Check it out ya! regards

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...