MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 24, 2010

pemenang giveway from us!

ok tanpa membuang masa lagi aku nak announce nama2 pemenang Giveaway From us. pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada semua peserta yang sudi join giveaway aku yang tak seberapa ni..walapun tak seramai 1st giveaway bulan lepas, tapi dapat 53 orang peserta pun dah kira banyak juga dah ni..

tempat pertama- ketiga korang akan dapat voucher+ FM from krabi tu tau, yang ke 4-10 seme akan dapat 2 keping voucher setiap seorang.ok dah sedia nak tengok nama2 pemenang??

ok ni pemenang pertama - ke 3




http://suzie284.blogspot.com


http://ibuhadif.blogspot.com



http://mummyayu.blogspot.com

*******************************************************
pemenang tempat ke 4-10


http://seindahbayu.blogspot.com


http://ita-cutevirus-contestngiveaway.blogspot.com


http://mamamanja-yana.blogspot.com


http://along-nidar.blogspot.com


http://usnours.blogspot.com


http://suzieshamhaikal.blogspot.com


http://zhetcontest.blogspot.com

tahniah kepada semua pemenang...harap korang dapat email alamat korang kat email:
nanamrul@yahoo.com secepat mungkin ye..kot ada pemenang2 tu yang memang nak g bercuti2 kat melaka bole aku pos sebelum korang datang bercuti.

tahniah sekali lagi kepada 2 pemenang yang dah menang giveway from damia iaitu mama zharfan & kak nida sebab sekali lagi..menang giveaway kat sini...heheh memang tak bole nak cakap apa dah..korang ni memang murah rezki lah....



16 ribu orang memberikan idea bernas:

Yana said... [Reply to comment]

tq nana...
rezeki2, x yah nak email2 la kan, bole anta kat umah je..hehhe

Nana said... [Reply to comment]

hehe ko xyah la gatai nk bg email kekeke balik kang aku bagi

SuZiE said... [Reply to comment]

thanks nana.. nnt suzie email alamat ye.. :)

Nana said... [Reply to comment]

suzie-ok..tahniah..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wahh congr8s to winners =),g cuti2 melakala masing2 nih ;)

Nida said... [Reply to comment]

salam..


syokkkkkkkknyaaaa!!!!!
Memang Kak Nida akan ke Melaka Julai ni bawa anak kenal sejarah Malaysia ni..hehe.

Thanks ye.. ermmmm alamat Kak Nida yg dulu simpan lagi tak ek... klu tak akak emelkan lagi...

thanks ye.. sayang Nana..hehe (marah kang Amrul)

Nana said... [Reply to comment]

zt-hehe tunggu pasni bderet wat entry pasal melaka

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tahniah lagi sekali hehe rezki kan..alamat akk ada lagi xpe xpayah emaik dah tq

ZhEt said... [Reply to comment]

yeay menang! hehe alhamdulillah. thanks eh kak nana :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

he he he..menang!! sukanya..tq ..tq...nanti ayu mailkan address ayu..ma acih!!

mama zharfan said... [Reply to comment]

tq nana ;)

me dh email my add ;)

tak sangka menang lg ;)

Nana said... [Reply to comment]

zhet-congrats.ok dah dapat email

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tahniah..ehehe tunggu adiah ek

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ur so lucky la...hehehe congrats

ARIFFDA said... [Reply to comment]

tahniah kpd pemenang & tahniah kpd pn penganjur..:)

kakyong said... [Reply to comment]

tahniah pada yang bertuah..
dah lama announce ni baru sempat nak menjengah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...