MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 10, 2010

Souvenir from Krabi Island

tq mak ngah & pak ngah damia...bagi kami souvenir from Krabi Island..tengok gambo2 diorg g honeymoon haih...geram tgk laut dia yang hijau & jernih tu..bila la turn ktorg plak nak sampai sini.tp serius mmg lawa tempat ni kan.

jue, kak long cilok gambo2 kerabi korang kt FB hehe geram sgt tgk laut dia yg jernih ni.damai je rasa...
**********************************************************************
serunding udang (sedap gile, pedas skit), FM, keychain & dompet
dress damia
FM ni aku oder khas dari Krabi Island utk wat adiah Giveaway terbaru aku, tapi mak ngah damia kasik free je heheh....sape nak?meh join GA 3 orang bertuah je dapat FM ni.

20 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

kasih diterima.... baju damia tu tak reti nak pilih size, belasah aje.... hehehe mak ngah nye dah ada anak sok mesti terer dah pilih size baju..

mama zharfan said... [Reply to comment]

cute jer FM krabi tu...best kalau dpt menang nanti :)

iz-AnN عبداللطيف said... [Reply to comment]

nak menang FM...nak menang FM...tapi nama aku takde luck...uhukss...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

cantiknya laut tU!!!bila la nak merasa mandi air laut sejernih tu!! huhu.. kena tggl anak ngn mak la kalo nak pi tempat2 camtu.. ekeke.. seyes mmg best ar tenang tgk air tu kan..

btw, cantik la dress damia tu..

Ena said... [Reply to comment]

bestnyer... sejuk je mate memandang air laut tu..

cun l agaun tu.. gewam lak nengok..hhehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wohooooooo sgt teruja....tanteknyaaaa..harus ku terjah ni!

SyaNa said... [Reply to comment]

cantek gile
aku suke holiday tempat tenang gini
huk huk bile nk gi holiday ni

~ana~ said... [Reply to comment]

cantik nya tmpt tu...air dia jernih nya....best nya..:)

Yana said... [Reply to comment]

wau cantik nye ciptaan tuhan..
tenang je tgk laut die kan..

bole la ko pegi lepas ni..

Nana said... [Reply to comment]

jue-hehe baju damia tu xpe beasr bole pakai lama..jangan kecik kang langsung xbole pakai..

heheh..xpe nanti dah ada anak terer la bajet2 size nk bli baju damia lgi hahahha

Nana said... [Reply to comment]

suziey-ha...dah join blom GA?hehe mana tau ada rezki lg menang lagi kali ni

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe try la weh blom cuba blom tau..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tq..tu la mmg cantik kan..btol kata fiza klw ada anak kecik mmg kena tinggal la

Nana said... [Reply to comment]

ena-tq..tu la cantik kan laut tu bila ntah dapat pegi

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe aku tau ko mesti soka..ko mcm aku gak pecinta laut

Nana said... [Reply to comment]

syana-serius lawa gile kan..mmg geram tgk
tunggu la esok dah bersalin bole g jalan2

Nana said... [Reply to comment]

ana-tu la lawa gile..sgt2 jernih air dia

Nana said... [Reply to comment]

yana-hehe aku nak pegi?dalam mimpi je lah hehehe

wantie said... [Reply to comment]

comeynya baju damia. ada gajah lagi tu...

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hehe tu la cute siap handbag kecik dia jahit tros kat baju

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...