MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 14, 2010

TGV@wangsa walk mall

semalam pas lunch sama2 kat wangsa walk mall tros g TGV kat situ, baru je dalam 3 minggu buka.pasni sonokla..nak tgk wayang je g wangsa walk dekat 15 mnt je dari umah..klw tak sebelum ni asal nk tgk wayang mesti g KLCC tu pun selalu penuh je...tak pun g Berjaya Times Square tp parking mahal yarabbi...takat nk tgk wayang 3 jam je parking 7 hengget, wangsa walk parking singgit je..hehe berkira gile kan..ye la duit parking tu bole buat bli popcorn woo...heheheh

semalam ktorg tgk cite nightmare, gile seram+saspen nk mati! nasihat aku kepada wanita2 mengandung or pesakit jantung jangan lah tengok cite ni...aku yang tak mengandung ni pun rasa mcm nak terberanak je bila time part2 saspen.pastu sape2 nak tgk cite ni dinasihatkan kencing siap2 sebelum masuk wayang hahahah...

aku ni penakut mmg asik dok tersentap2 je badan tgk cite ni..seb baik la part2 saspen tu damia tido...bagus cik damia langsung tak bunyi suara, cubaan kali ke-3 tgk wayang bawa damia..berjaya! heheh..nanti nk bawa dia tgk cite katon plak la...

serabai nye rambut damia..xdan nak ikat ehehe

bez gile xyah q panjang2 tros je beli
freddy Krueger yang jahat
bez gile couple seat dia aku rasa lg besar dari klcc or times square..sayang xdapat dah sold out

p/s: bercakap pasal nightmare..pagi tadi masa siap2 g keje aku sempat tengok malaysia hari ini, topik nye pasal gangguan makhluk halus.antara mimpi2 yang memerlukan kita berwaspada ialah mimpi seperti:

1. mimpi jatuh dari tempat tinggi
2.mimpi dipatuk ular (kalau mimpi mcm tu sihir dah masuk dalam badan kita)
3.mimpi kanak2
4.mimpi dikejar binatang buas
yang paling saspen..ustaz tu cakap..kalau kita bangun dari tido & ada kesan2 lebam tu pun kena berwaspada sebab mmg ada gangguan pada diri kita..uwa...aku selalu kena lebam2 tuh!katanya klw ada lebam2 tu banyakkan baca al-quran.

22 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

owh si tecik damia gi jgk ye.. bestnye tecik2 masuk pggung dah.. hehe

aiyak, selalu ada lebam ke??ngerinya k.nana.. mula la nak pk mcm2 kan..

dulu selau tido kena tindih..lg takut woo..cam ada org kat tepi kita

Siti said... [Reply to comment]

waaa..syoknya tgk wayang..siti mmg tak lama tak tgk wayang..susah la ada anak2 kecik ni...:)

Ya ALya said... [Reply to comment]

lebam tu ya tak pernah rasa la,tapi kena tindih tu perkara biasa la n lepas kwin pengalaman yg mengerikan,ya boleh nampak benda2 yg pelik,sekarang alhamdulillah dah tak de...time tu berubat dengan ustaz,ustaz tu gtahu dekat badan ya ad 9 gangguan....

SyaNa said... [Reply to comment]

pasni warga wangsa maju senang la tgk wayang :-)

mimpi kanak2 tu camne? aku selalu mimpi main ngan budak

ita cutevirus said... [Reply to comment]

wahhh.. damia da masuk cinema... izzah belum cuba lagik.. takut die melalak je kat dalam cinema tu nanti...

alamak nana, mimpi patuk ular?? lom penah lagik.. ahahhahah.. but, mak ita slalu sgt badannyer lebam² bile bgn tido..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ye ke seram giler? hmmm..best ni..dami xtakt ke..hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

citer ni bkn 18SG ek...nasibaik damia tdo bila part suspen ye...

lps ni sennag la dkt je nk tgk wyg..tiketnye rm11 ek...mcm klcc gk

seat nye nmpk mcm best especially yg couple seat tu

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

syioknya wayang dkt umah..bila2 masa je leh p tgk..best best....

isk mmg seram gile ek cite ni? xberani la nk tgk kt wayang heheh dh la ngan sound efek nya lg..tgk cd kt umah xpe, buleh slow kan sikit sound :P

sib baik jgk damia tdo..kang dia lak mengigau hantu

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

oo..dh tgk ek... atie baru berangan nak p tgk...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

huk..hukk kena beli dvd jer ler nanti ..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

takut citer hantu..tapi nak tgk..

Nana said... [Reply to comment]

fiza-damia xwat pangai tu yg bole angkut sekali tu heheh
mmg selalu tau kena lebam2 tu dalam sebulan sure ada nye kena

Nana said... [Reply to comment]

siti-heheh tunggu anak besar skit ok kot kalau nak bawa.kita ni zaman blom ada damia mmg antu wayang skang je slow skit

Nana said... [Reply to comment]

alya-alamak seram nye leh nampak ek?nasib baik la tau yang badan alya tu ad sesuatu kdg2 orang tak sedar diri dia ada gangguan so dia tak de la nk cek ke apa

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe tu la senang gile xde nak jem2 dah nk g klcc & times square blk keje pon bole g tgk wayang xyah kejar2

tadi aku dengar ustaz tu ckp kalau kita mimpi menyuskan bb, pastu mimpi bayi la esp

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe try la bawa tgk cite katon ke..bg izzah biasa ngan enviroment dalam wayang tu.
mak ita pon sama mcm kita selalu kena lebam2 tu

Nana said... [Reply to comment]

suziey-nak kata seram tu tak la jugak tp ngeri lah
damia tido...hahah xsedar apa

Nana said... [Reply to comment]

eryn-cite ni 18PL hehe mula2 masuk tu damia xtido lagi & ada part2 nampak muke si fredy tu damia ckp antu hahahah

pastu damia dah tido baru la part saspen2 kuar seb baik dia tido
harga tu sama je kot kat mana2 tp mmg seat dia bez la luas!

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe tu la dkt ngan umah bole g tgk ari2 heheh
cite ni saspen gile lah..mmg terkejut2 di buatnye orang seblah asik2 jerit sebab tkejut hahahah
nsb baik la damia tido klw tak takut gak ngigau

Nana said... [Reply to comment]

atie-kita mula2 nk tgk iron man tp amrul dah tgk..benci tau..so pilih je la cite nih

Nana said... [Reply to comment]

diana-hehe xpe..tgk kat umah xla saspen sgt kot heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kalau hantu mat salleh ni dia tak seram mcm cite antu thai or indon.

tp cite ni banyak saspen lah asik tkejut je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...