MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 26, 2010

tumpang glamer

sambungan dari cite malam citrawarna..kebetulan plak port kitaorang lepak tu kat tempat2 artis so xde la ramai orang yang berebut2 nk amik gambo ngan diorang..aku amik gambo ngan diorang ni sebab aku tgk diorang tu seme free je..senang je klw nak amik gambo.

kalau berebut2 malas gak aku nk bgambo...lain la kalau tok ti berebut mcm mana pon tingin aku nk amik gambo ngan dia hahahaha....ada la 2,3 artis yang perform malam tu..meh tgk sape artis tu.seme2 artis ni xde sorang yang aku minat pon...saje jek amek gambo wat kenangan..kekekeke..

haziq af

zarina af


ni penyanyi cina apa ntah nama dia kevin rasanye muka aku dah peluh2 dah time ni panas.hehe main blasah je amik gambo ngan dia..ekekek...xkisah la janji artis hahaha


34 ribu orang memberikan idea bernas:

nieylemi said... [Reply to comment]

dah glamor dah kak nana...huhuhu...best nyer...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

zarina tu tgk dpn2 cantik natural ke make up??hehe kita tak minat dia..tak tahu napa..tak suka tgk dia berlakon.. haziq pon kita xknl..teruk btol kita ni..

firahadifa said... [Reply to comment]

menariknyerrr.....

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo artis top sure berebut2 nye tu pn blum tentu dpt or tk cz slalu bodyguard die yg over tk bg...heheheh

damia bisik apa kt kevin tu...heheheh

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhh.... artis cina tuh siap pegang2 tgn damia.. sib baik tak salah pegang tgn nana... ekekek!!!!

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

wahhhh glamerrrr jap ..

ps : nana kalau kita bwk baby @ budak2 mmg senang nak pose dgn artis .. tu tips tue ..heh ;-)

Chik Na said... [Reply to comment]

wah!!!! glamer la nana..akak tak pernah bergambar ngan artis

Yana said... [Reply to comment]

nak pegi tapi ade anak kecik payah..
sobsob...

wantie said... [Reply to comment]

ha.. ko nana jangan sampai keluar gosip yg si haziq dah berkawin dan mempunyai anak. kikikik...Kalau damia tak ada dah sah ko nampak cam g'friend si haziq tu. ( gurau jer)

geleymer la weih!!!

~ana~ said... [Reply to comment]

glamour gitu.....:)

Ena said... [Reply to comment]

sile la tompang.. hehehe...

bukan selalu nak dapat pelunag camtu kan nana.. :)

Nida said... [Reply to comment]

amboi..amboi..amboi.. glamer youuu..

p/s: Nana, Kak Nida tag utk ga ni

http://www.eyriqazz.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html

Fieza79 said... [Reply to comment]

best nye jumpe selebriti...glamer skjp..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboih sonotnya brgmbo ngn artis yek..erkk kevin tu sape ek:D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wow....glamer jap jumpa artis...

nampak cam cun gak zarina tu yer...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

canteklak aku tgk baju artis cine tu ha..heh3

Nana said... [Reply to comment]

nieylemi-haaha..apa yg beznye..artis bese2 je kekeke..klw dpt amik gambo ngan tok ti mau xtido malam ahaha

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe ok la..kira kategori comel la zarina ni..haziq tu kan bebudak af hehehe

Nana said... [Reply to comment]

afida-heheh baju penyanyi cina tu plg menarik kekek berbulu2 bagai

Nana said... [Reply to comment]

eryn-tu la pasal..penah nk amik gambo ngan erra fazira time dinner tp tgk bodyguard garang jek tros xjadi hahahah

kevin tu ckp hye..cute nye bb kekekek...damia plak melalak takott

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-dia pegang gak kak..belakang saya..gulps..tekejot eden...seb baik amrul xnampak sebab dia pegang bakang kekekekek

Nana said... [Reply to comment]

diana-heheh tumpang jek weh
hehe yeke...aku xpasan la plak ek..tp selalu aku amek gambo ngan artis mmg senang je..ikut time la kot...hehe nasib2

Nana said... [Reply to comment]

chik na-heheh ala..kebetulan je ni mula2 xmau amik gmbr pon pastu amrul ckp g la amek gambo..hahahah

Nana said... [Reply to comment]

yana-tgu farhad umr 1tahun ok dah ko nak bawa hehe aku xkira main angkut jekk

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hahah adoila..xde makna itu gosip sure org xcaya..asal awek haziq ni sememeh je hahahah

Nana said... [Reply to comment]

ana-ini baru amek gambar ngan artis yg kureng2 glamer heheh klw la amik gambo ngan tok ti..haih...kembang semangkuk la haha

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe tau xpe..bukan selalu dpt jumpe diorang live camgini

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-tq..ok nanti saya join

Nana said... [Reply to comment]

fieza-heheh..menumpang jek la...

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe ala..kalau kt tv rtm tu..kalau ada nyanyi2 artis cina, india melayu si kevin ni sure ada..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-cun la juga..nak2 dah makeup tebai sekati kan..xcun pon jadi cun kekekek

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahah tu la nye..kata artis harus over2 skit bulu2 ayam seme hehehe

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

amboiiiii gelemer tuuuuu

Nana said... [Reply to comment]

fara-hahah xde makna....dapat aura2 glamer cukup la hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...