MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 11, 2010

WAWA 5TH BESDAY GIVEAWAY-SENYUMAN PALING MENAWAN

nak join klik sini

Nama: Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Umur: 2 tahun

kenapa aku suka gambar ni?sebabnye nila gambar pertama damia ber photoshoot, itu pun dapat free je sebab time ni masuk contest kat tesco, shopping RM50 ke atas pastu free photoshoot utk disubmit kat contest cutest baby.

aku rasa gambar ni nampak sangat gojes sebab damia ala2 princess siap ngan crown, pastu berposing macam orang besar ala2 model heheh...

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

rajin tul masuk contest2 ni...insyaallah...kalau ader rezeki tak kemana nya...good luck.

memang manis senyuman damia tu..

mama zharfan said... [Reply to comment]

cute nyer damia :) good luck!

mama zharfan said... [Reply to comment]

cute nyer damia :) good luck!

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

mmg comel gile gambar ni..ala2 princess gitewww

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tengah free bole la join..pastu selalu nak join contest ni kena ada mood

hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

mama zharfan-heheh tq..

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe kita rasa ni gambar yang paling kita suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...