MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, May 22, 2010

yeay!! menang hadiah utama nuraarin contest

wah!!!!!!! tiba2 terperasan aku menang hadiah utama nurarin contest dapat hadiah utama utk kategori perkahwinan abadi.hehe sonoknye!!

kalau nak tgk entry aku pasal contest tu bole masuk sini
nak tgk senarai para pemenang plak bole masuk sini ek

nak tau apa hadiah bakal aku dapat??

Hadiah utama (kategori Perkahwinan abadi)
Sepasang kain berwarna merah hati
candle gift

tq kak nuraarin sebab pilih saya sebagai pemenang...& tahniah juga kepada semua yang menang..

p/s: kak, saya dah email details yang akak minta tu yea...

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah nana..

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah... :)

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

congrats nana..best2x hadiahnye..=D

nEa FleriDa said... [Reply to comment]

tahniah.. best nya dpt hdiah..

unlisted_one said... [Reply to comment]

Salam ziarah Nana,

Wah, menang hadiah utama ya! congrats..rezeki..rezeki..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah nana...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

congr8s nana!!!dpt baju merah hati lagii,cantekk

Aiyu Esa said... [Reply to comment]

tahniah nana!!!

Nana said... [Reply to comment]

anje tq..

Nana said... [Reply to comment]

ena-tq ek hehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-tq hehe tu la suka tabung tu bole wat menabung duit poket g KK kekekekekeke

Nana said... [Reply to comment]

nea-tq..nea pun selalu menang contest kan hehe tahniah juga

Nana said... [Reply to comment]

unlisted_one- hye salam.
hehe ni 1st time menang hadiah utama ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq..

Nana said... [Reply to comment]

zt-tq..hhehe

Nana said... [Reply to comment]

aiyu-tq...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...