MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 18, 2010

CUTEST BABY IN PURPLE BY MAMA


nak join klik sini

http://my-kidszone.blogspot.com/

http://appleofmomseye.blogspot.com/


http://jemariart.blogspot.com/



Nama anak : Nurul Damia Amnan Bt Mohammad Amrul Fazlee
Tarikh lahir : 13 April 2008
E-mail :nanamrul@yahoo.com
gambar cik damia tgh geget sudu ni time kenduri pak long damia bulan 2 ritu...damia & lagi 3 orang anak buah aku jadi flower girl..yang menariknye..baju damia pakai ni baju flower girl time aku kawen dulu heheh..baju turun temurun last2 dapat kat damia...kakak aku yg jahitkan baju ni masa aku kawen dulu utk 4 orang folwer girl.masih di simpan elok2 lagi dalam almari...kenangan tau...

11 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

tanteknye damia berbaju purple..pndai die jadi flower girl ek. kalu Zara, mau lom start jalan pon dah nanes2 nak mama..kekeke

nway, gud luck damia!!

Yan said... [Reply to comment]

macam2 contest... ade biru, ada pink, ade ijau... ni nak purple plak eh.. hehhe

Nana said... [Reply to comment]

lily-alah...flower girl sekejap je kat dalam umah je hehehe tp damia paling tak dengar kata lah sebab dia kecik sekali haha berlari je kejenye time org nk amek gambo

Nana said... [Reply to comment]

yan-hehehe..tu la seme kita dah join
merah, biru, hijau (tp disqualified plak)apa kaler lagi ek?tu je la kot hehe
ni nasib baik je ada gambo pakai baju pepel.buleh la join heheh

beba said... [Reply to comment]

hehe..good luck..alif takde plak baju purple..so tak masuk la..hehe.. :D

Nana said... [Reply to comment]

beba-hehe g carik baju pepel utk alif...hehe mana tau buleh menang

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

nana, contest green tu leh tak tukar gambo damia, cari baju yang warna hijau...tq dear

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

salam nana..seme ok, cuma tang banner2 kat entry tu, leh x banner contest tu dlinkkan ke entry contest & banner penaja2 tu dlinkkan terus ke link masing2 ye ;-)thanx

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

salam ziarah lg skali..ok seme lulus ;-) thanx for joining n gud luck kay ;-)

Nana said... [Reply to comment]

anje-ok kita dah tukar gambar..

Nana said... [Reply to comment]

mama-ok tq..seme syarat dah follow tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...