MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 1, 2010

the cutest mama & baby contest

nak join klik sini

Create your own banner at mybannermaker.com!

ok ni la gambar yg aku pilih kengkonon perasan cute tu muahaha....sape kata cute angkat kaki!
Nama anak : Nurul Damia Amnan
Umur : 2 tahun 1 bulan
Nama ibu: Fauzana

gambar ni diambil masa kami sekeluarga bercuti ke kuching bulan lepas, masa ni tengah nak breakfast kat hotel.aku suruh damia buat peace..ini je peace yang termampu dari damia..hehhe..xreti2 lagi wat peace betul2..

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama zharfan said... [Reply to comment]

memang cute!!

Nana said... [Reply to comment]

ahaks..tq suziey

Nurshahfamily said... [Reply to comment]

cute cute hehehe good luck ye

maribeli said... [Reply to comment]

comelnye bile dia cube nk wat piece tu!!!bersungguh2!!huhu

tp nati letakkan banner kat sidebar blog ni yer & letakkn blog maribeli dlm blog list awak yer...

tq coz sudi join contest yg x sberapa ni...wish u luck yer..

Yana said... [Reply to comment]

kekeke..kelakar ternganga2 nak wat piece tuh..damia2 ikot je la ckp ibu ko tuh..

good luck..

Nana said... [Reply to comment]

nurshah-hehe tq..

Nana said... [Reply to comment]

maribeli-hehe tq..
ok dah ltk banner kt sidebar tq ek

Nana said... [Reply to comment]

yana-ehehehe sian kan damia...kecik2 terpaksa di ajar posing ahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...