MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 15, 2010

damia dapat ADIK!

ops..silap jangan wat kontrobesi..hehehe..aku xpregnant..tp walaupon aku xde isi..damia tetap dapat adik tau...

ekceli ari kamis ritu aku g mlawat bez pren aku, aina yg dah dapat 2nd bb...ryan big boy dah jadi brother la..comei tau bb ni, geram je nengok...sedap nye bau bb kan aih....sama2 bikin kecoh ngan hani (kitaorang ber3 bez pren)

ok la xmau cite lebih2 tgk gambo je la ek

tara...adik baru damia IMELDA NUR EILYA comei sgt...sedap sgt bau dia
hye damia..mcm tingin je nk ada bb tu heheh
3 beradik damia, aleesha & ryan
malu2 kucing lg time ni..seme wat hal sendiri
ryan kemain semangat wat peace kt bakang tu
damia muke sedih dekat 18x kali cakap JOM BALIK..hahahah
hani ambik berkat..
three of us...love u korang!
auntie hani bg damia hadiah lego..tq auntie

22 ribu orang memberikan idea bernas:

BUNGA said... [Reply to comment]

heehee.. ingtkan adik kandung, rupanya adik tak kandung :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kalaulah damia dapat adik kandungkan..

ira_kecik said... [Reply to comment]

nana...... damia tu memang dah boleh nor jadi kakak.... so ape lagi bagi la damia adik kandung......

Ena said... [Reply to comment]

owh.. ingatkan bebetul tadikkk!! tak sabar nak share berita gembira tu.. sekali tu!! TIPAH TERTIPUUUUUU!!!.. uhuk!!

dah masanya damia jadi kakak kot nana.. hehehehhe.. tapi tu la kan,, kesian pulak nak kasi dier jadi kakak awal2.. cam si anis dulu.. tetiba teringat kisah lama pulak.. ahaks!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

sabo jerlah aku.
ingatkan dpt adik..
ahahhaa..
btw..bau baby sgtlah harum.

ita cutevirus said... [Reply to comment]

saspen.. saspen.. tp, kalo betul pon ape salahnyer.... damia pon da cecah 2thn... da elok sangat tu nak dapat adik...

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

ko dah patut buat usul ni nana...tak paham2 lagi ker???:P

Yan said... [Reply to comment]

nape damia sedey n ajak balik??? dia tak suke kawan2 ramai ke?

[-suziey-] said... [Reply to comment]

cptla kasi adik betul!..hehehe..

~ana~ said... [Reply to comment]

heh heh heh..tipah tertipu rupa nya..:)

Nana said... [Reply to comment]

bunga-hehe xpela..damia tumpang adik orang je dulu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kalau la kan..heheh bila ntah

Nana said... [Reply to comment]

ira-heheh nanti la dulu kot...tunggu damia beso skit lg

Nana said... [Reply to comment]

ena-hahah tipah tertipu yek,,,
tu la kesian nk bg damia jadi kakak lg tunggu dia btol2 pandai nanti ok la kot

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh...tunggu la dulu.
mmg aku suka bau bb sedap sgt kan

Nana said... [Reply to comment]

ita-heheh...damia dia mmg suka bb tp tu la nye dia suka ngacau bb kang ada je menda di abuat kt bb tu klw tak tengok

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehehehe...aku tunggu damia pandai ckp sendiri ibu nak adik..ekekkeke

Nana said... [Reply to comment]

yan-hehe dia ni kureng nk bermain ngan kwn2 dia tu..sebabnye time tu dia dah ngantuk...asik2 ajak balik

Nana said... [Reply to comment]

suziey-insyallah...kemudian hari la hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-heheh tajuk saje bikin saspen

momguess said... [Reply to comment]

hah!!!!
ape lagi
xreti2 nak jln kan tangungjwb supaya damia dpt adik
hahahahah

firahadifa said... [Reply to comment]

la... ingat betul la tadik , damia dapat adik.. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...