MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 3, 2010

dinner @ tupai2 lagi

ari ahad amrul ajak makan steamboat ngidam katanye hahaha...ape kes nk ngidam2?pelik plak aku dulu time aku nk pregnant kan damia dia yg over2 ngidam buah cempedak hehehe....aku pon ajak la amrul try makan kat restoran seafood & bbq kat ampang waterfront.sebabnye tenghari tu ada kuar kat jalan-jalan cari makan.hahah..aku pon dengan sepantas kilat ajak amrul makan situ..

sampai2 je tgk stamboat set dia dah abes..padahal baru kul 7 lebeh je...hampas tebu btol la..dah penat jem2 datang situ abes plak..amrul pun xde ajak g try makan tmpt lain dah tros dia ajk g tupai-tupai.ni kali kedua aku g makan kt tupai-tupai.bagi aku la steamboat yang paling sedap kat tupai-tupai ni la..dia special sebab tomyam dia pakai air kelapa mmg sedap gile tak tipu punya...harga buffet steamboat utk sorang RM28++

kebetulan time aku sampai tupai-tupai ada ramai pelakon kt situ tengah shooting.antaranya yg aku nampak eizlan yusuf, jasmin hameed & fasha sandha.hehe...mcm yg aku cite kat fb aritu la..time nk g toilet aku terserempak ngan fasha tp aku wat derk je tak tgk langsung muka dia, aku terperasan dia tengok je aku..hahaha..mayb sebab dia pelik kot aku tak tengok kat dia..yela dia kan artis...muahaha..aku sungguh2 xberkenan minah propa tu...kalau wartawan2 malaysia boikot dia..aku pon sama mau boikot orang yg merampas laki orang tu kekekeke..opps..terlebey suda...kang kena saman kang muahahaha....

gambar2 ngan artis2 tu aku malas nk amek..xde mood plak kekeke..padahal time nak balik tu eizlan berdiri btol2 sebelah amrul sebab dia parking sebelah je kete aku, bawa BMW tu...wife dia lawa btol la..putih melepak anak dia pon comei gilerr

kengkonon nk try makan sini la tp abes plak steamboat nye..tp sini steamboat xmcm tupai2 bole refill2 ini dia dah siap2 set (ala2 johneys) RM54nett set utk 2-4 pax -saje la ingt nk try kan sebab masuk JJCM sekali sampai ramai da..umat
kat tupai2 paling bez banyak giler pilihan makan smpai muntah hehehe...
dah siap masak bole makan dah
tom yam kelapa dia mmg sedappp terkenang2 lagi nih
amrul tgh pilih2 tu depan dia yg pakai tudung pink tu wife eizlan yusuf
pilih yang jangan tak pilih
muke kekenyangan...camera aku klw amek gambo lighting2 kale oren ni sure mcm gini la hasilnye sungguh hampeh
tersandar kekenyangan mcm ular sawa hehehe...

21 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

mmg dah lama tringin nak p tupai2..sana sini org cita..msti best..pastu pulak siap ramai lg artis mkn c2 ek...

pemes la tmpt ni.. hahahaha kalo fiza selisih ngn fasha pon wat tak tau jgk..org cmtu tak leh tunjuk kita pasan dia artis..muahahahahaha

tp kalo jmpa wife eizlan mmg tringin nk brgmbr..sbb dia lawaaaaaaaaa............hehe

ita cutevirus said... [Reply to comment]

waaahhhh!!! best nana kan... asek dapat jumpe artis jer... ehehhehe...... bini iezlan tu kat majalah pon da cun.. apatah lagik live kan??


kemain lagik amrul makan seafood... huhuhuhuhu.... adakah penyakit goutnyer sudah baik???
bahaya woooo amrul ni....

Nana said... [Reply to comment]

fiza-meh la try sekali..mmg sedap gerenti punya
hahaha kan?saje je kasi si fasha tu rasa diri dia xpemes kekek...kurengg arr dia tu
hehe segan la plak nk amek gambo ngan wife dia..hehe tp mmg lawa la

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe kebetulan je tu..ramai plak jumpe artis kan bulan2 lepas eheehe...

ita..amrul tu mana reti pantang...dia dah spare ubat tau..pas makan je seafood tros makan ubat haih..xtau nk nasihat mcm mana dah

mama tisya said... [Reply to comment]

tomyam kelapa...tk pernh dgr..bila ntah nk try steamboat kt tupai2 ni

eh wife eizlan bkn ke br dpt bb..dh abis pantang kot

Ena said... [Reply to comment]

syoknyerrr..

nana ni berjalan jer kan.. pastu p manda manda.. pas mandi manda, p makan2.. adoilllaaaa... sangat jeles weyh! tapi tak la jeles tahap tk elok.. jeles yg baik2 je.. tompang happy utk nana & family yeh!.. sonok tu..

akak pun nyampah gak ngan si fasha tu.. pernah jumpa dia dulu.. makan meja sebelah2 je.. tapi sama gak tak pernah amik gambo dier walaupun masa tu dier baru nak naik belum ada kontroversi lagi..

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

wah tak pernah sampai sini.. macam best je dia punya steamboatt!!

Kalau kitaorg nampak artis reramai camtu tak amek dekat2 pun snap dari jauh je lah.. hu hu hu. tapi jarang2 pun jumpa artis nihh hu hu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

Yesss...ayu dah smapai 3 kali tupai2...memang superb dia punya steamboat...

ayu suka makan kat area tgk air mengalir tu...rasa tenang jer..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

nana..sorry to say..tupai2 xdpt/ditarik balik sijil halal dia kan? if am not mistaken..thats y aku xpnh pegi lg dh..tp mmg steambot dia sedap..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

haissshhhh... geram tol nana nih... ari2 wat entry pasal mkn jerk.... heheh!!

IDA said... [Reply to comment]

jelesnya...asyik mkn tempat sedap je ni..ni yg rase xsbr nk balik dok msia ni..byk tempat mkn huhu...huwaaaa

FIESYAH said... [Reply to comment]

syah pun dah 2 kali mkn kat tupai2 ni p area bangi lah...memang sedap...

Aku A-Z-Z-U said... [Reply to comment]

kakzu pun suka makan stimbot kat tupai2..tp wah, cepatnye habis! pukol 7mlm? ikut hari kot..sbb aritu gi makan dgn erik, kami smpi lewat, dlm 10.30mlm, selalunya dorang dah tak buat lepas kol 10.00mlm, tp sbb agaknye dorang kesian tgk kakzu buat muka kesian, so dorang hidangkan jugak ;P

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe dari aritu lagi dok tanya tupai2 kan tak terjah lagi ek?hehehe mmg sedap gile tomyam kelapa dia
ahh rasanye baru abes pantang la tu klw x xkan la g makan seafood mau gatai bawah nun hahahahaha

Nana said... [Reply to comment]

kak ena-hahahaha adoila....bukan selalu kak..mcm saya ckp saya ni akn berjalan2 klw amrul balik KL je..pastu makan2 kt luar pon klw amrul ada aje..kwl tak saya nye aktiviti mmg dok memerap kt umah je la...
lagi satu en.somi saya ni kalau dia balik KL mesti dia xkan biarkan saya duduk umah..ada je tempat dia ajak pegi jalan...ye la kami kan jarang jumpe..xkan dia balik nak duduk umah juga..kena cari aktiviti yg bole kami spent time together2

kak..sebab saya meluat la saya xmau amek gambo ngan dia hehahahah

Nana said... [Reply to comment]

izan-ni dah 3x ktorg terjah, 2x makan steamboat sebab kuah dia sangat powerrr

hehe kita ni tgk mood juga klw rasa mcm tingin nk amek gambo ngan depa baru amek..klw x tengok gitu je la

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tu la superb kan??
tapi setiap kali kita pegi tak penah dapat duduk kat air mengalir tu penuh je manjang

Nana said... [Reply to comment]

suziey-alamak...ye ke..aku xtau plak pasal menda ni..tp memang sedap..situ la tempat aku paling suka makan..huhuhu..tidak...tidak

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehehe sorry la kak..ni la jadinye kalau en.somi ada kan..kuar jalan2, makan2 tu je la aktivitnye

Nana said... [Reply to comment]

ida-alamak kak sorry..hehe xpe nanti blk malaysia ronda seme tmpt makan yg bez2 ok

Nana said... [Reply to comment]

kak azzu-yang cepat abes tu kat tanjung seafood tmpt yg mula2 saya pegi sebab masuk JJCM..

wah bez kak zu dapat layanan istimewa..hehe agknye time dia tgk perut kak zu kot..xmau bg kempunan heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...