MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 21, 2010

entry khas utk en.amrul...

walaupun terlewat 1 hari.tp aku ttp nak wat entry khas ni utk en.amrul..yang masuk tahun ni dah kali ke-3 sambut fathers day..buat encik amrul:

HAPPY FATHERS DAY sayang...
tq sebab jadi ayah yang terbaik buat damia...walaupun waktu awak & damia sangat2 terhad...tp awak tetap cuba bagi yang terbaik buat damia...sorry saya xde hadiah utk awak..cukup la dengan kasih sayang yang saya bagi selama ni, tu lah hadiah dari saya & damia untuk awak..

p/s: aku tau amrul mmg baca blog aku hehehe...tu pasal aku buat entry khas ni utk dia..kasi dia terharu sket...

rindu gile kat awak yang...


16 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

hepi father's day gak yer..

Ena said... [Reply to comment]

betul tu nana,

hadah terbaik adalah kasih sayang kan!.. akak pun tak kasi adiah juga lorrr kat asben akak.. tak doakan sentiasa moga kasih sayang itu milik kita sentiasa.. :)

happy father's day buat papa damia..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hehhee..cuba ko call dia..msti dia baru lps nangis baca blog ko..ekekek:p

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

oloooo... mesti amrul terharu nih...

selamat ari bapa...!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

perhhh.. mmg si amrul terharu ni..
hohoho, epi fathers day mr. amrul jugak =)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ekekekekek..sama ngan ayu..hari2 ayah damia baca blog...so senang sikit wat ucapan dalam blog..biar terharu sikit kan...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

auww..kita pun rindu sgt kat awk..hihihi..

hpy fathers day to ur hubby! ;)

Nana said... [Reply to comment]

gie-tq...

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh senang kan...hadiah xkuar modal...kasih sayang hehehe

happy father day juga utk hubby akk

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah xde makna nk nanges klw aku ye nanges kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

zue-heheh tu la..
tq kak

Nana said... [Reply to comment]

leily-heheh dh tu memasing jauh kan...ni je la cara nk kasi dia rasa terharu hehehhe

tq..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehehe....kita ni sebab jauh di mata so baca isi hati seme dlm blog je la...dok serumah pon wish kt blog gak ek hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-hohoho..rindu la nk msk 2wks xjumpe ni hehe

tq..

Yan said... [Reply to comment]

alahai cedeynyer

Nana said... [Reply to comment]

huhu ..nak wat mcm mano...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...