MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, June 5, 2010

GAYA PALING SEKSI MAKAN KEREPEK

nak join klik sini

wah...gambar panas baru keluar dari oven ni..kekeke..kebetulan plak..tgh2 cari contest2 nak join, damia mmg tengah makan kerepek pringles dengan berbaju seksi ala2 fasha sendat muahaha..aku pon apa lagi tros capai kamera & transfer dalam lappy semata2 nak join contest ni.ye la aku penah nampak fasha pakai bj mcm damia ni kale pink juga plak tu...ha..ni kira seksi la ni kan..sebab pakai bj ala2 fasha sendat hahaha...

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Yan said... [Reply to comment]

owhhh diam2 peminat fasha upenyer.. hehehe

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

haa hamik..asyik sebut nama fasha, org dh igt awak peminat fasha hahaha pdhal anti gile ngan fasha :P

eh nana, prigles xleh mkn la..better tukar mister potato

Nana said... [Reply to comment]

yan-owh tidak..xsuka minah tu hahaha perumpamaan saje...eheheh

Nana said... [Reply to comment]

nurshah-tq..eheheh

Nana said... [Reply to comment]

eli-hahah tidak..saya tak minat fasha!!hahaha
ha?xleh makan?yeke?

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aduhh..damia 100x lebih cekci dr fasha lahhh

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

adoi...macam2 kontest sekarang ni...makan kerepek pun kena seksi ke?? ekekeke..btw good luck..

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahaha...kecik2 xpe jgn beso2 jadi seksi mcm fasha mau aku hambat satu taman

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu la mcm2 diorang ni ade je idea nk buat contest laind ari yg lain

kerepekbayam said... [Reply to comment]

haha..tq sbb join GA saya

Nana said... [Reply to comment]

ok sesama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...