MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 2, 2010

jenjalan @ pavillion

cite basi ari ahad...ajak amrul jenjalan pavillion...mula2 kengkonon nk tgk wayang..tp cite robin hood lambat plak stat..udahnye ktorg jenjalan situ je la..lepak2 minum kat cofee bean, pastu g carik Jco donut dah lama giler aku xmakan...dulu mula2 kuar pemes ya amatt sampai q mengalahkan org bli tiket wayang..skang dah xde q panjang2 lagi..

kebetulan ari ahad tu ada event hari susu tu kan...tp aku pegi pun dah petang..so dapat la 4 kotak susu..hehe klw nak kumpul banyak pon bole tp ktorg melenggang2 xbawa beg mana nk sumbat susu2 tu seme hehehe..dapat 4 kotak tu pon pegang kat tangan je sebab aku xbawa beg ehehe...

aku kan..klw g pavillion ni..takat nk tgk wayang.., beli Jco donut & makan je la..nk shopping??idok ler..tempat orang kaya nih heheheh...xmampu teman nak menyopping barang2 branded tu seme

muka suci murni pkai bedak +liptik jek malas nk makeup2 ngeeeeee
dahaga bangat lepak mnm kat cofee beandamia tido..seb baik dpt tmpt sofa mcm ni letak je situ diam2
slurpppp...lega tekak..gile panaih kt luar sana
mak & bapak budak hehehe...
misi mencarik Jco donut
rembat 6 ketol je...xde ala2 alien mcm BA tu aku suko alien..tp klw Jco aku suka choco loco yummyy
singgah jenguk event susu, ada budak2 tengah menari2 pom2
dapat 4 kotak susu masa event tu xde q pon sesambil jalan sesambil budak2 dutch lady bagi gitu je...1 kotak dah di kebas damia
pasal apa aku xheran dpt 4 kotak je??sebab sebelum even susu ni aku dah dapat berpuluh2 kotak susu dutch lady ni..kawan amrul bagi hehe xabes2 lagi dok dalam peti ais..bole la aku pakai wat cupcake ehehhe..
tq kat mamatisya yg inform pasal event ni & sudi berkongsi info.., sebenarnya aku tau event ni kat paper ari jumaat lepas, tp mmg aku xleh pegi pagi2 ari ahad tu sebab ada projek cupcake..ehehehe.tu yg pegi lambat2 skit tu...

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Aku A-Z-Z-U said... [Reply to comment]

kakzu pun suke Jco donat sbb donatnye lembuttttttttt sgt, kan? *tibe2 lapar* ;P~~

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

arghh bila tah aku nak p jejalan ke pavilion ni...sekali pun lum pernah sampai...

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

pnh sampai sekali je..pastu hati berkata 'macam tak sesuai aku nak suping tmpat org kaya cam gini' hehehehe.. so jalan2 pusing balik je.. tak sempat tgk apa pon dalam tu..masa dolu2 mula2 buka..

skrg msti dh byk kedai makan..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

slrpppppp sedapnya ice blended..buat kecur air liuq:p

waaa rezeki dpt gk air kotak..hiiks..bole la nk buat cupcake kan..hehe

Ena said... [Reply to comment]

syok arrr...

lagi syok bile asal p makan je damia tido.. owh.. sangat jeles okwyh!.. heheh

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

PAVILLION....GI TIME BOS NK BELANJE MAKAN KAT MDM KWAN JE HEHEHE NK JALAN2 NGAN ASBEN MANA DIA NK ..HEHEHE...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hehe..mmg nmpak ayu n suci murni muka nana dlm gmbar 1st tuh..=p

ita cutevirus said... [Reply to comment]

geram nengok domut jco tu... fffuuuhhh... dugaan.. dugaan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu pun kalau buat kek guna susu tu jugak nana....

bestnya iced blended tu...sekarang ayu dah addicted ngan cool blog pulak..perasa chocolate bubuh pearls

SyaNa said... [Reply to comment]

oo ko pn pegi ek event tu
ptg2 da lengang la takde org kan
tak yah rebut2

eT said... [Reply to comment]

nengok coffee bean tu nak...
nengok jCo pon nak...
nengok susu pon nak gak..hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak zu-dulu mula2 sekali saya tau jco xtau ada BA mmg ketageh ngan jco aahhah tp sebab kan jco ni xde banyak cawangan saya beralih kt BA sebab senang nk bli tp seirus bg saya jco lg sedap dari BA sangat2 lembut stuju tu

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehehe xpe...xlari nye pavy tu bila2 xtau nk g jalan2 mana meh la sini...

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hahah sama la..kita pon gitu juga..mmg xsesuai & tak mampu soping sini..kita kalau dtg pavy utk tgk wayang je & singga bli jco hahaha

ahh mmg banyak kedai makan baru buka menarik lak tu dia nye food court

Nana said... [Reply to comment]

suziey-kalau ikut aku mau amek banyak2 je air kotak tu tp xbawa beg jadi la dapat 4 pon bg damia mnm heheh

Nana said... [Reply to comment]

ena-hahaha tu la damia ni bagus btol time nk makan je dia tido senang ibu dia makan ngan aman hahahah

Nana said... [Reply to comment]

adlin-hehehe..kita xpernah lagi makan kt dalam pavy takat lepak minum kt starbuck & cofee bean je pastu tgk wayang & bli donut tu je la

Nana said... [Reply to comment]

lily-adoila..ayu la sangat hahaha..muka orang malas bersiap tu

Nana said... [Reply to comment]

ita-ahahah..sabo2..xpe la takat makan 2,3 ketoi nk rasa hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-kita buat kek biasanye xbuh susu ni tp resepi cupcake mmg kena letak susu ni

tu la kita mmg suka ice blended tgh2 panas2 pekena mmg heaven kan

mama tisya said... [Reply to comment]

lama tk minum iced blended coffee beans....dapnye...wah byk susu full cream mmg sesuai ler utk kek cawan

Nana said... [Reply to comment]

eryn-sama la..dah lama xmnm xleh mnm selalu nanti ketageh hehehe
tu la..bole wat kek cawan dah ler aritu buat xjadi hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...