MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 30, 2010

karate kid

ari jumaat lepas g tgk cite ni...so far dari 5 bintang aku bole kasi 4.5 bintang..heheh..mmg bez cite ni, nak2 aku ni mmg peminat jackie chan, so far filem2 jackie chan blom pernah ada yg menghampakan aku lah...seme nye bezz.

dalam pada ada kisah kelakar2 dalam cite ni ada gak part2 sedih yg buat aku mleleh gak la hehehe..aku ni mmg xleh klw ada part2 sedih sure nanges nye...malas la nk tulis sinopis dia..hehe tp aku nk bg komen skit jek

1. pelakon kanak2 dalam cite ni anak kepada will smith cute gile...walaupun dia negro tp muke dia sweet sangat & tak berapa hitam sgt kulit dia..kekeke
2.jackie chan dalam cite nampak tua sangat2 (ala mmg dia dah tu pon kan..)
3.pelakon kanak2 yang pegang watak budak jahat tu pandai tol berlakon dengan memek2 muka dia mcm samseng tu menjadi je...
4.bila tengok je pemandangan kat great wall of china tu hati ni tiba2 mcm meronta2 je nak pegi sana hehehe..bila ntah dpt pegi sana kan...
5.cite ni bg aku penuh dengan unsur positif...sesuai la klw nk bawa anak2 g tengok...



secara keselurahanya apa aku bole kata cite ni sangat bez!! & tak rugi bayar tiket couple seat (RM15 sorang) utk tgk cite ni.mmg berbaloi...

p/s: aku dah tau sebab apa TGV wangsa walk lagi mahai dari mana2 TGV, rupa2nya TGV wangsa walk no 1 kat malaysia.no 1 dari semua2 segila...paling ketara dia nye seat yang luas tu esp couple seat

21 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

dasat nya jaden boleh wat camtu sekali kaki dia..ekekeke

juelee said... [Reply to comment]

hurm great wall of china..... memang wishlist nak jejak tu... tunggu la bb beso...

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita dok plan dgn member nak g tgk LBS jumaat ni time lunch kat TGV wangsa walk..tp x tgk lg kat website dia ada ke x lg LBS ni..sbb dah lama kan..hu3x...

eh..milo untuk nana tau..:)

Ena said... [Reply to comment]

Nak tengok wayang jugak la.. tapi bukan citer nie la.. citer ape yeh?ekekeke

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ramai org kata best citer ni...harus tgk..

zura@iwan said... [Reply to comment]

haizz...nk kena tgk gk ni...hehhee

Hezesuze said... [Reply to comment]

ingat nk tgok harinie coz tiket murah sikit tp Zaquan masih dalam kuarantin..aduaaii....

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

harus tgok lah cite ni kan..

jue-anna fauzie said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
jue-anna fauzie said... [Reply to comment]

salam perkenalan....jue nak kasi award kat ibu damia ni..sebab jue suka baca blok ibu damia...jangan lupa ambil tau..
http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/06/kawan-baru-kasi-award-blog.html

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

serius memang seronok...tapi memang betul jackie chan nampak tua n uzur sangat dalam citer ni...tatau la sama ada di buat2 atau memang keadaan dia skang macam tu

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la budak mmg senang nk lentur pon kan klw kita ni buat mau koyak hahhaa

Nana said... [Reply to comment]

jue-heheh kata taon depan g beijing bole la singgah sini

Nana said... [Reply to comment]

ana-rasanye ada lagi, tp masa kita bli tiket wayang cite ni xde plak cite lbs tu dia tulis kt screen

hehe tq ek

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe toy story ke ok gak bawa ank2

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh harus..mmg rekemen tgk la cite ni

Nana said... [Reply to comment]

zura-sila tengok jgn xtengok

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-klw gitu tunggu rabu mgu depan plak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-yes..harus..bez!

Nana said... [Reply to comment]

jue-tq ek...terharu rasa hehe

Nana said... [Reply to comment]

haiza-ahh...tp rasanye watak dia mmg gitu kot..tgk la cara dia jalan mcm atok2 aje hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...