MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 1, 2010

kawen..kawen..kawen...

sabtu lepas dapat 2 jemputan kawen, dah mula dah..musim mengawan...ekekeke..aku start dari minggu lepas sampai minggu depan penuh orang kawen je nih..wedding yang pertama dekat2 ngan umah je..kawan sekolah aku yang mana last aku jumpe dia masa form 1 pastu tros lost contact & akhirnya..baru2 dalam bulan 3 ritu jumpe balik kt fb..sangat2 berjasa fb ni kan..dapat jumpe blk kawan2 lama dari sekolah rendah..stakat budak2 kelas darjah 6 bole kata seme aku dah jumpe kt fb.bole wat reunion pasni hehehe...

gerak ke kenduri pertama
lawa kan kawan aku ni..dia ada darah arab sikit dah 14 tahun xjumpa tau!diorang punya wedding simple je xde sanding2 terus duduk makan beradap tp satu yg aku suka dia nye kompang style moden lupe plak nk amek gamba bebudak main gendang2 tu
time diorang makan beradap tiba2 aku tengok naz husband sazzy falak, sazzy xde pon..aku rasa dia ni sedara mara husband kawan aku tu la..psal muke lebey kurang sama je.
*****************************
pas abes kenduri kat dewan keramat teros gerak plak kat kem sungai besi, kali ni wedding kawan sekolah amrul plak.kawan dia ni askar, pangkat pegawai la dapat kawen bawah pedang..tp time aku sampai diorang dah abes sanding xdpt tgk diorg lalu bawah pedang

pelamin kale pepel lawa
meja makan beradap
mcm kena je aku pakai kale pepel hehe..gemuk nye aku time ni ke angle yg membuatkan aku nampak gemuk?
amrul salam2 ngan pengantin..kalau x dulu amrul dapat masuk maktab jadi pegawai tp dia tolak..huh kalau la amrul blajo maktab tentera darat dulu dapat aku merasa kawen bawah pedang...ekekeke
kepada kedua mempelai selamat pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke ahir hayat amin...

18 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

cantiknya pengantin pompuan.. mmg cam mix!!

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

mmg musim mengawan kan sekarang nie nana....bulan 6 nie..asal weekend jer full ngan jemputan kawen sedara mara kitaorg...sampai naik pening nak pergi yang mana...adoi ler...sure penat...

suka tengok pengantin yang last tu.
pelamin cantik..baju pengantin pompuan pun cantik

yelah..dulu2 zana pun berangan nak kawen lalu bawah pedang...tp apa kan daya...cuma dpt lalu bawah batu bata jer

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wohoooo statement xbole blah:p mmg musim mengawan..org dh lama kawen pn nk mengawan gk..ekekek:p

la xde rezeki ko nk lalu bwh swatt bearer.cemana tah nk eja ni..aku hentam jek:p

FIESYAH said... [Reply to comment]

ujung bln 5 sampai cuti sekolah kenduri kawen nunnn jemputan betimbun2...

he..he...asyik pikir kawen bwh pedang je...ape kate kite kawen bwh meriam bleh x? he...he...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

sana kawen...sini kawen..situ kawen...ekkekekeke..

musim mengawan dah start dah ni...

pengantin pompuan yg first tu cam arab kan...cun..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

musim mengawan??? eeerrkkk....

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hahaha.... musim mengawan yer nana??? mmg tak boleh blah... yg da lama kawen pon bulih mengawan hape... hahahaah!!!!

cantik kedua2 pengantin....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

al-maklum dah nak cuti sekolah nie mmg berderet undangan kawin ;-)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

haha yeaa..mmg musim mengawannn wakakakaka

ctk lah pgantin pmpn diaa

Nana said... [Reply to comment]

fiza-bukan mcm tp memang mix hehe lawa kan

Nana said... [Reply to comment]

zana-tu la sama la kita minggu depan sabtu ahad penu org kawen
heheh ada cita2 gak ek nk kawen bawah pedang?sama la kita..

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh datang je musim cuti skolaj stat la musim mengawan hahaha
tu la xde rezki nk kawen bawah pedang...xkisahla..janji dah kuar hasil kekeekke

Nana said... [Reply to comment]

syah-tu la nye sama la...ramai nau org kawen ahahahah kawen bawah meriam?kang xpasal2 meletop..tak sempat...ahaahahah

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la dah stat musim mengawan ni hahaha ahh lawa mcm arab tak puas tgk muka dia

Nana said... [Reply to comment]

ita-hahaha..baru pas mengawan kan kat langkawi kekekekeke

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-alah yg lama kawen ari2 mengawan hehehe xde musim2 hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

diana-tu la..date cuti skolah mmg ramai org kawen..makan free je lah hehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehehe...tahun depan seme bawa perut plak...tu la dua2 pantin lawa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...