MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 29, 2010

kek dah naik harga...

alhamdulillah...bulan 6 ada 4 orang oder kek...jadi la kan...dari duk saje2 dapat gak duit poket hehehe..

start dari bulan jun aku dah naikkan harga kek, sebabnye aku dah start guna buttercup, sebelum ni guna butterlite tp of coz la..rasa guna buttercup lagi sedap dari butterlite & harga buttercup pun agak mahai, RM4.20 seketoi + harga kotak & papan & bekas plastik pon dah lama naik tp aku ttp maintain ngan harga tu...

sebenarnya harga aku ni baru sekali je ada naik masa tu harga gula, tepung & barang2 kek yg lain dah start naik & ni plak kira 2nd time aku naikkan harga dalam masa 3 tahun

yela..demi nk memastikan kek ni rasanya tu di jamin la orang kata...kena la wat perubahan skit kan...kepada kwn2 yg sudi order tu tq la ek...kek aku somot je..tp rasa insyallah di jamin....hik2x

kek oder dari deah
kek oder dari lyn utk bezday hubby dia
oder dari ain sempena fathers day dia wat seprise kat hubby dia
kek oder dari sheira sempena fathers day & wedding anniversary

11 ribu orang memberikan idea bernas:

nieda said... [Reply to comment]

sedap...mmg sekarang ni semua harga naik..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

kedai kek pon da naikkan harga... dulu sponge kek 1kg rm38 je... skang da rm44.... biasalah... harga barang da mahal.

mama tisya said... [Reply to comment]

brg naik kena ler rege naik ye tk..hehe..bila mau buat kekcawan?

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

oloh la..wat ore terliur lah nana nih..doh la x bfast lg nih huhuhu

naik harga xpo janji sedap!

Nana said... [Reply to comment]

nieda-tu la seme dah naik..dengan gula yg susah nk dapat haih..

Nana said... [Reply to comment]

ita-ahh brg2 seme dah naik harga la...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe ntah nye kek cawan tu buat utk makan sendiri je la kot heheh ramai sangat org wat bizz tu

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheh sorry la mek weh...terlior plak dah..
hehe itu yg penting janji sodap

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, standard ar..brg mmg banyak naik harga skrg nih..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

naik harga tak pe...yg penting sodap kan...

p/s: bila nak rasa kek nana ni..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

mmmm mengiurkan!!! sies kan..bila lah dpt rasa ni..adeiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...