MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 15, 2010

kenapa ek?

aku nak tanya kepada sesiapa yg pakar dalam bab2 IT ni...kenapa ek?aku susah gile nk upload gambar kat blog?kalau upload gambar kt FB ok je..

pastu aku masuk blog korang sure xleh tengok gambar... dia kuar pangkah2 kt gambar tu..pesal ek??

aku try g kat pc lain...buka blog & try buka & upload gambar ok je xde masalah...ada ke sebab sape2 dah setting kt pc aku supaya mmg aku xleh masuk blog dengan jayanya??

please...apa aku nak buat ni..dah la lappy aku rosak..nampak gaya nye pasni aku akan slow berblogging la klw mcm gini gayanye

fyi, aku dah try download google chrome tp hasil nye..tetap mcm itu juga..aku dah uninstall mozilla & try install balik kesudahan nye...mmg aku xleh upload gambo & aku xleh view gambo kt blog korang seme...nak komen pon dah taip panjang2..tiba2 kuar connection time out

argh...tension..dah laptop aku rosak...tolong apa aku nak buat ni????

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Candy Dandy said... [Reply to comment]

selalunya sebab blog tak habis upload gambar.

atau internet buat masalah. :)

Me_Lina said... [Reply to comment]

u guna firefox ker? g ke tools>options>content>tick kt "load images automatically" normal tu... hehehhe i biasa buat mcmtu jer...

Adyshariz said... [Reply to comment]

slalunya masalah ni coz internet problem, aisha pon ade prob ni gak kat umah..emm

♥MAMA♥ said... [Reply to comment]

huhuu tumpang simpati gak...tp mama ni mmg x reti bab2 IT ni,insyallah harap2 ada sesapa kengkawan yg leh figure it out kay..

Nana said... [Reply to comment]

candy-atau pon blog yg problem?sebab buka web lain ok je

Nana said... [Reply to comment]

lina-ahh guna firefox ok tq ek..nanti i try

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-kt umah ok je bole upload gambar kt opis xleh adoiii

Nana said... [Reply to comment]

mama-hehe tu la...saya pun bukan retu sgt bab IT ni..uhuhuh

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

akak pon sama nana... nak upload gambo mmg seksa.... ari nih tak taulah....

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita menghadapi masalah sama..nak upload gmbr kat blog bkn main susah..pastu view gmbr kat blog org, ada yg bleh tgk ada yg xleh tgk...

tpppp kannnnn.......

tu kalau guna pc kat ofis, balik rumah, guna lappy, biasa je...so, conclusion nya kita rs, ofis nih ada la block apa2 yg buat kita xleh tgk gmbr tuh...hu3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...