MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 7, 2010

killers : saspen +kelakar



ok ni cite sikit je..xleh banyak2 ahahah..nak tau lebih sila ke panggung yang berdekatan.aku tengok cite ni sabtu lepas, tak tau nak g mana..last2 lepas je dinner amrul ajak g tgk wayang.mcm biasa la..mana lagi wangsa walk la..amik tiket midnite.tp kan heran aku nape aku tgk tiket sape2 yg g GSC harga RM7,8 TGV Wangsa walk ni RM11.couple seat plak RM15 apa bezanye ek?ke sebab wangsa walk ni seat dia luas?ntah la..tp mmg luas pon nak2 dia nye couple seat

cite ni mengisahkan spencer (ashton kutcher) & jen (katherine heigl) yang jatuh cinta pada pandangan pertama...diaorang berjumpa kt satu tempat peranginan masa jen bercuti ngan parents dia.tak lama lepas bercinta diorang pon berkawen..spencer ni sebenarnya perisik antrabangsa & pembunuh upahan yang berlesen, tapi dia rahsiakan dari isteri dia..

lepas 3 tahun berkawen,tiba2 spencer diburu sekumpulan penjenayah yang mana spencer sendiri pun xtau apa motif dia..tapi yang pasti...ada 15 pejenayah yang memburu spencer & jumlah habuan utk bunuh spencer bernilai 20 million..kat sini la tiba2 sorang2 kwn2 baik jiran, staff spencer yang dia kenal 3 tahun lepas rupanya penjenayah yg tunggu masa je nak bunuh spencer

bermula dari diorang diburu ni la..mcm2 kisah lawak dapat tengok.kira ok la cite ni ..bez sebab lawak..heheh pastu ashton tu plak berlakon mcm selamba je..handsome plak tu..katherine heigl tu pun lawak juga comei plak tu.

*********************************
disebabkan tiket pukul 11.55 & masa abes bli tiket jam baru pukul 10, aku pun singgah bowling ka seblah wayang..saje wat lepas gian..lgpun xtau nak g mana..nk tgu 1jm 55 mnt nk lepak mnm pon kedai banyak dh ttp.aku sorang je dok gedebuk gedebak men boling tu pasal amrul xminat..dia teman tengok je la..heheheh

tido atas bantal empuk kekekek....
lama gile xmain bowling ni...ada la 2,3x ke laut..hehehe

16 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah wyg lg ye....GSC mn yg tikett rm7,8 tu...setahu kita GSC lg mhl dr TGV...

eh sempt membowling ye...kita time wangsa walk buka dlu ada gk nk try main tp full so mls nk waiting list..ok tk main situ?brp rege kalo 1game?

Echa said... [Reply to comment]

syoknya g tengok wayang.. nanti aku cari dvd ajelah wei..hehehehe.. sejak kawen tak penah tengok wayang lagi ni.. aku rasa kalu sekali nak pegi ni..memang kena bentang kapet merah la ni..hehehehe

b a r | n e said... [Reply to comment]

owh, baru pasang angan-angan nak tengok cerita ni :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ah ah...ayu pun target nak tgk citer ni gak...tu dah tau review sikit2...dah boleh bayangkan dah ni...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboih skang ligat bw damia tgk wayang no..huhu aku pn kena train aQeel elbih la..adeii..dia xnk layan la wayang2 nih..huhu..

weee cam best cite ni dh agk msti lawak giler..hehe

Ena said... [Reply to comment]

syoknyer kalo dapat bawak anak tgk wayang sekali dan anak tak buat hal.. huhu memg best!

bowling? akak pun dah lama tak main.. sangat windu ngan menan2 mcm tu.. tapi? sob sob sob

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best jer cita nie....

atty's said... [Reply to comment]

alamam .ni yg teruja nak tgk nie ..
wah nana ..ade gaya pro ar men bowling tu

Nana said... [Reply to comment]

eryn-ada gsc alamanda RM7 aje...tp kita dah tgk en2 memasing yg g tgk wayang mmg tgv lagi mahal..

ahh masa tunggu wayang start xtau nak buat apa singgah bowling kejap ramai gak dalam waiting list tu..lama gak la tungu
aritu kita main ari sabtu RM7, kasut RM2 so total RM9 ok la bez juga lane dia

Nana said... [Reply to comment]

echa-hehe xpe la tgk dvd lagi bez kan bole ulang puloh2 kali hehehe
aku ni dah lama gak tinggal aktiviti tgk wayang ni.zaman2 bercinta mmg tiap2 minggu2 tgk wayang
sejak damia ada, start umur dia nk masuk 2 tahun baru ktorg mula balik tgk wayang heheh

Nana said... [Reply to comment]

barne-owh nk tgk ke..ok la cite ni terhibur la..suka gak tgk cite genre romantik komedi ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe ktorg xde nak target cite ni pon..last mnt plan tgk wayang..main tgk je mana2 cite baru kuar..nak tunggu cite salt lambat lagi

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh skang damia dh besar..pastu sejak dah 4,5 x bawa dia g tgk semenye berjaya tu pasal xkisah dah nk bawa dia tgk wayang sekali

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh klw wayang tu mayb ramai yg xberani bawa anak sebab takut meragam tp klw bowling tu xde hal la..sebab mg tmpt tu bising pon hehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ok la..cite dia menarik juga sebab kelakar

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hahah pro apa 2x masuk longkang heheh dah lama gile xmen boling ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...