MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 4, 2010

LaGeNdA BuDaK SeTaN : Sedih!!

semalam g tengok LBS, em...xmau cite lebih2 kang xbez plak kan..kot ada sape2 yang plan nk g tgk kang baca apa aku cite kat sini kang dah tau plak cite dia mcm mana..hehehe..tp apa yg bole aku cakap..cite ni nak kata bezz gile tu xdela..ok la..bez juga...ni pendapat aku la...sebab aku frust lisa skejap je dalam cite ni..tu pasal aku aku kata xde la bezz gile...cuba klw lisa ada dari awl smpai akhir sure aku kata bez gile hahaha...l

komen pasal lakonan plak, aku suka sgt tgk q haidar mmg bez gila la dia berlakon...terbaek!tp frust skit la..sebab watak lisa surihani separuh je dari filem ni separuh lagi watak shikin pelakon baru tu.aku nk tgk muka lisa dari awl smpai abes..tp separuh je ada lisa..

sapa2 yang nk tgk cite ni pesanan aku sila la bawa tisu sebab cite ni sedih...aku rasa dekat 10 x aku menangis smpai basah tudung aku hahah.... bukan lap air mata ngan tudung, tp air mata jatuh menjejes2 kena tdung.hee...aku ni mana bole tgk cite sedey...mcm cite ni sad ending plak tu...ala...xsuka nye sad ending...

tapi cite ni akan ada part 2...sebab semalam time abes dia tulih TAMAT BAHAGIAN SATU aku rasa pasni part 2 kisah fazura plak bercinta ngan farid.rasanye la..heheheh eh sape2 yang nk tgk cite ni kan, pasni cuba korang dengar betol2 bila lisa sebut huruf R esp bila dia cakap "'oRang" lisa ni ada pelat R rupanye...hehe tapi pelat2 pon ttp cute kan

like father like doter sama je tgh mnm airbukti..
WAH..TAK SANGKA PLAK RAMAI PELAKON2 DALAM NI AKU PENAH BERGAMBAR NGAN DEPA...UTK MENJAMU MATA KORANG SEME..KALAU SUDI LA NK TGK..NI SEME GAMBAR2 PELAKON DALAM CITE LBS FARID KAMIL & Q JE XDE HEHE....

lisa @ayu (jumpa ngan lisa last mth)aku rasa lisa ni lagi lawa live dari dalam gambar..tgk dalam gambar /tv cantik kan?tp kat luar 100x lagi cantik
aku korek2 gambar2 lama masa aku keje ngan FINAS dulu kalau tak salah dalam tahun 2004.abaikan la..gambar aku yg sememeh2 seme tu..hahaha...ngan debabnye zaman2 dulu huh..huduh!

gambar ngan fazura masa festival filem..ke-17 kt pwtc, time ni aku tgh keje tau..sebok2 bakang stage sempat gak la amek gambar ngan fazura.cantik sgt tau dia nini plak gambar2 ngan raja farah masa ni ada rombongan persatuan SENIMAN ke perlis seronok gila tau rombongan ni..naik satu bas ngan artis g perlis..bila berhenti R&R je seme org2 kat R&R berebut2 amek gambo ngan diorang.
seblah fara tu pelakon sape ntah nama dia qazim ek?
baik sgt budaknye...dok ber"akak" ngan aku..masa ni berhenti rehat kat hentian sungai perak.aku amik gambar dia pakai kamera aku pastu farah plak amek gambar kami pakai kamera dia.kurus kan farah time ni?aku lak debob time ni kan?
aik..zahid berlakon LBS ke?hahaha...xde la..kan ritu aku ada g makan kedai zahid..tapi xjumpe pon dia..masa wat entry aritu lupa plak nk letak gambo aku ngan zahid ni..ni kira gamba qada utk entry makan kt studio cafe itu ari hahaha...rendah je zahid ni..gambar xlawa sebab pakai nset je...yela tgh keje time ni..tgk2 ada zahid dtg office tros amek gambo
ada banyak lagi gambar2 aku ngan artis2 ni..nanti la kalau aku rajin nanti aku buat entry..peluang amek gambar ngan diorang ni masa aku keje ngan finas..ramai btol jumpe penyanyi & pelakon...tu la yang bez keje ngan FINAS dapat jumpe diorang secara live.pastu bila diorang selalu dok datang finas jadi mcm dah xheran tgk hehe ...esp maya karin yg rajin gila datang finas klw dijemput untuk event apa2

sape nk dengar ost LBS meh klik sini

28 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

kita suka jgk lisa!!! uish kalo tgk dpn2 agak2 blh jatuh cinta......tgk muka cantik dia mesti perghhhh.. oppss..i bkn lesbian.. tp geram tgk pompuan muka cantik2 ni kan.. hehehe

tggu dvd kuarla baru leh tau jln cita dia..hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la rmi yg ckp citer ni sedih...kita pn tkleh tgk citer sedih sure nk nangis..pelik la kalo org tgk citer sedih tk nangis..mayb die tk beremosi mcm kita...hehehehe

kj kt FINAS sure ler byk dpt jmpe artis kn...kita b4 kawin ada gk gmbr ngan celebrity cz ikut si ratu,die slalu dpt pass p anugerah so tmpng sekaki...:)

ann @ hatiberbunga said... [Reply to comment]

uiks! novel feveret en.hubby ku tu.. harus ku pujuk en.hubby, ajak gi tengok gak. huhu..

lisa.. cantiknya dia...!! cantik.cantik.cantik. (nk cantik gak cam dia, bleh x? hehe..)

momguess said... [Reply to comment]

wahhhh ko kan
melampau tau abik gbr ngn artis
sedih erk?
den kena ajk p tam lah kan
sbb senang nak ltk kepala kek bahu
hahahah

juelee said... [Reply to comment]

baca novel die pun dah meleleh.. huhu ni yg malas nk g tgok...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

uuwwwwaaaa!!!!
nangis dulu ye.. huhuhuhu... best ar nana... leh jumpe artis.... cun² plak tu..

Iryani Noor said... [Reply to comment]

wuuuu dpt bergambar ngan artis.. best tu...
erm tak sabar nk p tgk citer nih..
tgk gazet die, mcm best jer....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

aduyai ramai dah dok canang citer LBS nieh .. bila la dpt tgk ... laaaaaaaaaaaaaa nape lisa tue separuhhhhhhhhhhhh jln jer ada?????????????

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhhh... nak tgk gak LBS nih... jeles weh!!! suke gak kt Lisa tuh... chumel....

byk gambo dgn artis... best!!

Nana said... [Reply to comment]

fiza-sama la suka tgk dia..mmg lawa.hehe xpe tunggu darwisy dah besar esok bole la angkat g tgk wayang

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe kita ni mmg jiwa sensitip xle tgk cite2 sedih sure meleleh..nak2 tgk cerekarama haha sure nanges klw cite sedih2

Nana said... [Reply to comment]

ann-hehe dulu ada gak baca novel ni tp kan novel lagi bezz dari wayang lah

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-alah gambo2 lama kak..ehehe
mmg sedih tersangat2 nak2 ayu tu mati last dia

Nana said... [Reply to comment]

jue-hahaha..tau xpe...baca novel pon nanges ni kan tgk wayang

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehehe time keje finas artis2 ni dah mcm kawan2 je...time tu langsung xheran tgk artis skang ni jadi jakon balik ekkeke

Nana said... [Reply to comment]

iryani-heheh sila la tgk...kitani sebab utaman nk tgk sebab nk tgk lisa je hehe

Nana said... [Reply to comment]

diana-lisa tu separuh je dalam cite pastu dia wat pastik surgeri dah jadi orang lain plak watak dia

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-heheh sila tengok time2 tengah2 hangat ni heheh
ala gambo2 lama..korek2 blk dlm lappy

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ekekekekek..ayu dah buat entry pasal LBS ni, baru ayu baca entry kat nana..

lebih kurang sama jer pendapat kita...

apa2 pun memamng potong stim kan yg lisa tukar muka tu...i want her real face...

glamour tu...banyak bergambar ngan artis...

Adyshariz said... [Reply to comment]

wah glamer tul amik gambo ngan artis.. actuatly, ai ader novel ni kira kesayangan la.. tunggu someone review jer.. sb takut tak best cam novel.. so, bila dh best ni kene pi tgkla jwpnye.. thx 4 inform ye.. nk bwk tisu gak byk2

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ish jeles nih..td baca kat ayu pasal lbs element fotografi..ni baca sini..adeii jelesss..harus tgk jgk

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

ni kira dh review jgk ni ekkeke...kalu ikut cita asal dlm novel pun, ayu buat pembedahan plastik gak..dlm novel xpela, kita imagine sendiri² je muka kan..dlm filem, mmg potong stim la kalu tukar watak hahaha

ishhh jeles gile dpt bergambar ngan artis cantik..tiga² pompuan tu eli suka!

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah tu la sama je kan pendapat kita...orang nak tengok lisa bukan nak tgk shikin tu
mmg potong stim...

heheh..seme tu gambar2 sebelum kawen.numpang glamer orang heheh

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-i ada baca novel ni tp pinjam kawan punya hehe dulu2 masa belaja xmampu nk bli novel...kekeke

owh sila jgn lupa bawa tisu yea..mmg sedih

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahaha mmg nk komen psl sinematografi dia tp tgk mcm dah panjang dah kasi review ahahaha..kang kasi review banyak2 xbez la korang nk g tgk kan

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheh review sikit2 je...nak review penuh terjah blog sape2 yg dah g tgk LBS hehe amik sikit2 dapat cite penuh hahaha
mmg potong stim...xpuas tgk muke cute lisa tu

heheh jgn la jeles...haah kita paling suka lisa jek.

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

betul..betull..betull...sangat tak puas hati coz lisa punya scene kejap sangat...tapi saya tetap nak gi tengok lagi citer ni.. :)

Nana said... [Reply to comment]

haiza-tu la potong stim kan...nak lisa tu dari awl sampai akhir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...