MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 28, 2010

lappy jahanam..

huwa....sedih...lappy aku jahanam, screen nye pecah..sebab terjatuh.tu pasal la kt umah skang ni xleh on9 dah...nk masuk blog kawan2 pon mana sempat je..ye la kt office time lunch la baru dan nk blogwalking...

ntah bila nk repair ntah..tu klw bole repair...klw kos repair mahai sgt jawabnye xde la repair2 dah...mmg bosan gile kan klw tetiba tak bole on9 kat umah...menda lain xkisah sgt...tp sebab xbole buka blog..mmg meroyan je rasa...uwa....

34 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

alahai.. sadis nyer..

betul tu nana.. tak tgk tv tak pe lagi.. tapi kalau tak dapat buka blog.. adeihhhH!!!

lappy tu nak mintak yg baru tu nana.. :)

ann @ hatiberbunga said... [Reply to comment]

aduyai.. sedihnya tgk lappy tu pecah gitu gaya skali..
klau ann la kan.. harus dah meroyan klau gini. hehe..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aduyai!!
mmg jahanam.
sian ko nana.
nak raya plak tu.
adei.
sabo - sabo.

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo lappy rosak mmg meroyan...kita ni dh seminggu tkleh nk update blog cz kt opis br ni susah ler...huhuuhuh..jwbnye kena wt auto publish ler...nk blogwalking pn pyh gk...rs lain ler...huhuuhuh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alahai..sadis tgk..sabar ye nana...
ada hikmah tu..

SyaNa said... [Reply to comment]

terok nye kerosakan dia
dia suh beli baru tu kot
:-)

Ya ALya said... [Reply to comment]

nana ya pernah lappy jatuh,time tu dahla pakai adik punye,repair balik RM400 gak la terbang,dah guna org punye nak tak nak kenala repair,kalau sendiri punye lambat gak kot baru nak repair,ni sekarang dah pakai netbook sendiri,tapi pas ni memang berhati2 sangat,tapi kalu benda nak jadi mana la ada nak bg signal kan naana.....

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

wei..damia tak bising ke tak dpt tgk upin ipin dia tu?!

Hezesuze said... [Reply to comment]

aiyarrkkk camne bleh terjatuh lappy tu nana oiii....aduuhhh msti bengang kan xleh nk on9....huhu

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

alamak kak..sian nya..cane leh jatuh tu smpai pecah skrin dia?

ada hkmh tu jadi..mgkin nak dpt lappy baru kott ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

ya ampun, dasyatnyer.. camne leh terjatuh tu? adushhh.. kalo saya pn tido x lena la, x leh on9 dr umah.. takpe dear, mintak lg 1 ngan amrul, hihihih..
x pyh baiki la, leceh kalo tukar screen ni..

** atie + aisyah ** said... [Reply to comment]

nana.... hohohoho.... ikut pd pengalaman la kan... kalau nak repair mkn kos ooo.... kalau dh repair tu, jd cam atie punyela.. kejap ok kejap tak ok... tup2 sebulan lebih kat kedai...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

rasanya better beli baru drp repair..kalau repair pun takut nanti on off jugak..

macam mana leh jatuh ni???

|| NaFiRaa || said... [Reply to comment]

isk3..sadis sungguh~

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

adushhhh.... sadis tuh... abis pecah...
betul tuh nana... klu tak bulih on9 mmg meroyan ler...

Nana said... [Reply to comment]

ENA-heheh mmg xkisah pon klw xdpt tgk tv..tp klw xdpt buka blog rasa meroyan la huwaaaa

Nana said... [Reply to comment]

ann-meroyan sebab xleh buka blog heheh menda lain xheran sgt

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh xpe la banyak menda lain kena utamakan dulu..kt opis bole on9 kira ok skit la..klw tak haru

Nana said... [Reply to comment]

eryn-patut la sunyi je blog...ish xbez la kan klw line xclear kt opis..

Nana said... [Reply to comment]

mummy ayu-tu la..ada hikmah menda yg jadi tu kan..pasrah je

Nana said... [Reply to comment]

syana-cedera parah wei lappy aku heheh beli baru?nanti2 la...

Nana said... [Reply to comment]

alya-tu la..klw orang punye nak xnak kena la repair juga...btol tu menda dah nk jadi mana kita nk tau kan xde rezki la nama nye tu

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh damia tgk upin kt dvd player dah bli utk dia senang xyah kacau lappy dah

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-tak nampak wayar charger battery tu terlanggat huhuhu tros jatuh!
bosan gile la...xleh on9 kt umah

Nana said... [Reply to comment]

fara-heheh dapat yg baru?tu kena tanya en.somi la tu hehehe
terlanggar wayar battery jatuh ke lantai huhuh

Nana said... [Reply to comment]

leily-ramai org kata jgn repair bli lain jek...huhu kena bodek en amrul la gini kekeke

Nana said... [Reply to comment]

atie-tu la ramai juga yg bpegalaman ckp gitu better bli bru jek huhu duit lagi

Nana said... [Reply to comment]

ayu- tu la nampak gaya kena bli baru la tu kan...terlanggar wayar time tgh cas..huhuh

Nana said... [Reply to comment]

nafira-mmg sadis...lappy ni dah mcm nyawa dah...xde nset xkisah tp xde lappy sengsara

Nana said... [Reply to comment]

zue-mmg kak..nak2 xbole buka blog kt umah xbez nye!

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

adoiii....sedeynya tgk lappy nana tu... kena survey baru la jwbnya nih...

Nana said... [Reply to comment]

ROS-huwa..itu la jawapan paling tepat kena bli baru

~ana~ said... [Reply to comment]

waaa...kalau kita dah meroyan dah nana...nangis x berlagu pun ye..hu3x..

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

beli je monitor second... sambung monitor ngan laptop tu... sonang.. Murah pon murah... tapi laptop tu dah tak mobile la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...