MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 9, 2010

maya karin lawa, TAPI.....

cuba korang perhatikan betol...betol...aku dah kasi bulatkan kan dah dekat subjek kita...iaitu...
Ape korang nampak? Ayaarrkk..Ni takde photoshop ke hape ok,ni gambar real nih.Takkan before photoshoot tak bersihkan bahagian-bahagian yang mudah berkerak kot?Korang tengok ni disebabkan oleh lighting yang membuatkan ketiak Maya Karin nampak redup dan itam atau memang betul itam semulajadi? muahahahah...
jumpe gambo ni kat sini

xkisah la maya..ketiak itam ke kelabu ke..yang pasti kau memang lawa...! gojes, Vogue de vass seme nye lah!
gambo ngan maya masa dinner FINAS zaman dolu2

42 ribu orang memberikan idea bernas:

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

hahaha..btol ke gmbar tuh. nway, ade kazen kite kerja kat the star. ade satu mase tu mmg kecohlah di kalangan kawan2 wartawan die kate si maya ni harap jek cantik, tp bau badan kuat. tk taulah btol ke tak..=p

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahahha..
bau pun bau ler janji laki dia sayang.
wakakkaka.
mesti idung laki dia jenis kebal or kedap udara!!
ahahahahhaa..

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekekeke

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

hahahaha.. nasib rupa dia tetap da boom kan w/p ketiak dia agak gelap??hehehe..

Ena said... [Reply to comment]

ekekeke..
mungkin pencahayaan kurang kot nana.. jd nampak gelap kat situ.. sbbbsblm nie maya kan selalu pakai seksi meksi juga.. pernah juga dia angkap ketiak dier.. rasanya clear jer.. bersih..

hehehe.. akak peminat fanatik maya pun.. tapi tu akak rasa la.. hoho...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

hahahahah...
lawakkk.. tak kn si Maya x pasan ek.. aisey, dh taw de photoshot mesti die clean n clear sume tu..
ishkkk, photoshop ni.. :P.. hahahahh

firahadifa said... [Reply to comment]

ahahaha.. agreed .. dia mmg lawa..

Nida said... [Reply to comment]

nasib baik muka dia lawa... maka tertutuplah segala kecacatan..hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alamak..kantoi sudah..apa pun memang dia lawa..

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la ada dgr gk gossip psl die ada bau bdn tp tksure la btul ke tk...

time bergmbr tu ada bau tk..hehehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

moral of the story...tutupla aurat:p

SyaNa said... [Reply to comment]

astaga
tp mmg pernah dgr gosip pasal bau badan dia ni
ntah btol ke idak
yg pasti muke cantek :-)

anin said... [Reply to comment]

heee.driver maya kawan kepada kawan ..cite ckp maya bau bdn die sgt busuk..sian die.. tk de laternatif ke die buat

ita cutevirus said... [Reply to comment]

eerrkkk...
setiap manusia tu tak perfect... mesti ada kekurangan di mana²...

wantie said... [Reply to comment]

may be dia sibuk sangat. so tak sempat nak tengok kat ketiak tu. ha.. kalau dah ketiak itam. tak yah la nak tayang tayang.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

adehhhhhhhhhhhhhhh biar betul .. oh yer nana .. psl kisah seram tue baik ko letak pedinding byk2 .. risau laks akuuuu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kui kui kui...biar betol gambar ni...

syariza09 said... [Reply to comment]

betul la tu kot. dh banyak kali dengar pasal ni

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

setuju dgn suziey.... tutupla aurat anda....!!! heheh!!!

nieda said... [Reply to comment]

gambar betul ke ni??haha

Nana said... [Reply to comment]

lily-yes penah dengar gosip tu haha sian kan muka lawa2 tp ketiak masham...
tp kita amek gmbo nga dia xde bau pon hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-laki sayang apa...bukan ke dah duduk berasingan depa ni..agkanye laki dia xtahan bau kot hahah
astaga aku ni buat dosa je

Nana said... [Reply to comment]

lelord-hahah tu je ke yg termampu nak tulih

Nana said... [Reply to comment]

fiza-xpela..pasni dia xleh angkt ketiak selalu2 sgt hahah kena kaber2

Nana said... [Reply to comment]

ena-wah..ada peminat maya karin di sini hehehe..mayb kot...hahah tp xpe..ketiak karat pon tp dia lawa

Nana said... [Reply to comment]

leily-heheh tu la tak lah sahih ke tak gambar ni heheh xkan la kot kan..artis musti la jaga penampilan

Nana said... [Reply to comment]

afida-yes..lawa sangat2 xpuas tgk muke dia esp tang mata dia tu

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hehe tu la..orang selalu kata..lawa mcm mana pon dia mesti ada slack hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheheh tlupa nk kaber kot hahaha

Nana said... [Reply to comment]

eryn-kita ada 2 gambo ngan maya karin hehe xde plak bau badan dia tu

Nana said... [Reply to comment]

suziey-yes..btol2 aku lupa plak nk tulis kt bawah tu hahaha

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehehe kita ni klw ketiak karat pon orang xnampak sebab pakai bj xde lengan hanya dlm umah ahhahaha

Nana said... [Reply to comment]

anin-hah?yeke heheh sian driver dia tu tahan napas tiap2 ari hahah kurang oksigen dia

Nana said... [Reply to comment]

ita-hehe stuju2 dia lebih kepada muke lawa..tp ketiak karat kita ni plak muke xlawa tp ketiak tak karat hahaha

Nana said... [Reply to comment]

wantie-hahah tak pasan kot kan

Nana said... [Reply to comment]

diana-heheh tau la gambo ni btol ke idak haha

ok tq yea..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-ntah la betoi ke x jumpe dalam website hahah

Nana said... [Reply to comment]

syariza-hehe selalu dgr pasal badan dia berbau je

Nana said... [Reply to comment]

zue-saya juga setuju hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

nida-hahaha xtau la nk kata ..jumpe dalam laman2 gosip artis

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

aiyaa yeke ni hurmmm musykil :P
sbb penah gak tgk sebelum2 ni dia angkat tgn, xpenah lak nampak itam cenggitu ekkeke lighting kot

sHaRiNa eLyaNa said... [Reply to comment]

hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...