MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 21, 2010

mengidam...

ni la aktiviti kami dua beranak sabtu lepas...minggu lepas amrul xbalik..so ktorg berdua je la..g jenjalan...lagipun kesian kt damia..dia tau je klw ari sabtu duduk umah mest ada je tak kena...bawa je kuar...senyum smpai telinga..hehehe...

xg mana2 pon saje g jalan2 kt JJ Au2..mencari sesuatu yg aku tetiba mengidam...ehehe ala bukan orang pregnant je ngidam...org yang bawa bendera merah pon selalu ngidam bukan2 kalah org mengandung hehehe...

sementara tunggu makanan sampai posing2 dulu ngan damia..bila dah tgk gambo baru aku perasan damia suka buat muka kan?hahaha..
tengok la tu ntah apa gaya dia peluk kepala ibu dia..xsuruh pun dia buat gini...konon2 nk bergaya depan kamera la tuni la menda alah yg aku ngidam2 kan sgt tu...choc ice blended kat kenny rogers
sebab xberapa lapo sgt amik sandwich sunshine ni jek..sedap!!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

~Miss Sukasih~ said... [Reply to comment]

amboi2...dua beranak nie...mmg suke pose yer...suke tgk muke damia...pandai die wat muke...=)so sweet...

saveme_zero said... [Reply to comment]

bestnya. klu anak dok diam xpe,ni aku xleh nak berdua je..nti mau shopping mall tu dgr sore aku je..xyah dah guna mic..hahahaha.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

betul2..ayu percaya..tak semestinya peknen jer ngidam kan..

best nampak air tu...

Yan said... [Reply to comment]

owh ngidam choc ice blended upenye..

damia cute!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahhhaha besela..org bw bendera pn mcm bw budak tau sbb tu mengidam..ekkek:P

Afne said... [Reply to comment]

sedapppppppppppnyaaaaaaaaa

baju damia sebiji baju hana tp belang2 merah putih hehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tgk damia ikut pangai sape tuuu?? hik3..

~ana~ said... [Reply to comment]

erm..sedap nya....

anak dgn mak sama lawo la..:)

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

damia skrg dah pandai posing... mak borek, anak rintik...

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboi meriahnye....cute sungguh si damia...

firahadifa said... [Reply to comment]

muheheheh... syoknnyer having mother daughter day out.. tapi kalau ade adik damia lagi best nh.. hehehe

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said... [Reply to comment]

behnya...

Ena said... [Reply to comment]

so sweet!!.. pandai ye damia tu.. hehhe.. comel kan budak2 wat muke cenggitu? kalo kita cemaner la agaknye.. hehe...

terliur pulak tgk air tu..

Nana said... [Reply to comment]

sue kasih-hehehe damia dah tiru ibu dia dah..mesra camera kakakakaka

Nana said... [Reply to comment]

sue-so far damia ni mmg jenis mudah dikawal..dia tau aku sorang je handle dia so dia xde la wat tak tentu arah kekekek paling tak pon dia duduk atas meje tu je la

Nana said... [Reply to comment]

ayu=-heheheh kita ni klw peod ngidam lagi teruk dari pregnant..itu nk makan ini nak makan..huhuhuhu

Nana said... [Reply to comment]

yan-heheh...klw ari2 lain xhingin pon nk mnm...bila dah ngidam sanggup drive tu g jj semata2 nk mnm heheheh

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheh tau xpe...sure ko pon mcm tu kan...aku mgm dari dlu gitu...klw dah ngidam tu dan2 tu juga g carik tak tunggu2 dah

Nana said... [Reply to comment]

afne-heheh bli kt jj la baju tu..

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahaha like mother like doter kan kekekekeke

Nana said... [Reply to comment]

ana-ahaks..malu la..damia je kasi lawa tu ibu dia enggak kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

ros-heheh tu la baru perasan dia dah pandai posing hehehe ikut ibu dia la kot

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hehe tq..apa yg meriah nye 2 orang je dating..

Nana said... [Reply to comment]

afida-heheh klw ada adik damia?mayb xkuar umah kot hahahah dok umah je

Nana said... [Reply to comment]

izan-heheh tu la kena lak tgh2 panas pergh mabeles

Nana said... [Reply to comment]

ena-heheh tu la...kecik2 dah pandai buat2 muka kekekekke

juelee said... [Reply to comment]

apesal kak long mkin tembam?? adakah ilusi optik??

Nana said... [Reply to comment]

jue-hahah tu bukan ilusi itu la kenyataan nye hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...