MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 16, 2010

musim bola

musim bola skang ni kan..seme dok makan bola, minum bola, tido bola segalanye bola...
nasibbb baik la..aku mmg xminat bola...& amrul pon mmg sehati sejiwa tak minat bola juga...hehehe...klw la amrul minat bola..belum tentu kot aku akan sama2 berjaga malam utk teman dia tgk bola...heheh..sayang memang la sayang..tapi aku lagi sayang tido aku kekekekek....

parah jugak kan?klw amrul ni jenis kaki bola...sure aku kena tinggal berdua jek ngan damia (klw la watnye time dia balik tu ada game kan naya aku)yela..kang nk tgk kat umah xfeel, sure nk g mapley tgk bola ngan kengkawan...sudahnye esok pagi mata seme lebam mcm kena penumbuk sebab xckp tido

ramai gak kengkawan aku yg lakinye minat bola..jadi terpaksa la mehamami minat suami tu ek kengkawan..hehe dalam terpaksa..relakan juga la bagi lesen suami2 keluar tgk bola ngan kawan2 kt mapley..alah xpela..bukan selalu 4 tahun sekali je hehehe

aku xminat world cup, tp aku minat cup cake...hahaha (tetiba...)cakap pasal cupcake ntah bila aku nk start projek cupcake aku nih...xstart2 lagi acara mendeco pas g kelas ritu


14 ribu orang memberikan idea bernas:

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

en abu pun bukan kaki bola...tapi dia kaki mekap kereta...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

aku pn xminat bola n minat cupcake..hahahaha:p

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

en hubby kite tu layan gak bola tp biasa2 jekla, tak fanatik. kirenye kalau die tertdo tk bangun tgk worldcup kol 2.30am tu takdenyelah die meroyan mcm sesetengah org. n mmg bersyukur sgt tk dpt laki yg kaki bola..sbb nye, kite ni mmg langsung2 tk minat..hihi..bak kate nana, layan tdo atas katil lagi nikmat..kekekeke

atty's said... [Reply to comment]

sama ar tak minat .
along pun ..camtu2 je..tak addict..tak tgk pun takpe..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

somi akak mmg antu bola... mmg gerammmmm sgt....!!!

akak pon suke cup cakes... heheh!!!

momguess said... [Reply to comment]

den minat gak bola
tapi haram xtau nama pemain
tapi cupcake
lagi den minat
lagi2 kalau ko yg buek
muahsss

Nida said... [Reply to comment]

Kak Nida pulak kaki bola.. dulu sanggup berjaga sampai kul 5 pagi dari kul 3 pagi semata2 tengok piala Eropah... cik abang lak yang tido..hehe

p/s: Kak nida sokong Spain ngan Brazil :)

Nana said... [Reply to comment]

ros-heheh tu minat yang kena berhabis duit tu kan heheh..xpela atleast lawa kete tu kan

Nana said... [Reply to comment]

suziey-heheheh...tu la nye..sama la..nak2 cupcake ari jadi orang atau sama dnegan cupcake free hahahahah

Nana said... [Reply to comment]

lily-hahahhah sama la kita bersyukur dpt en somi yang bukan kaki bola..hahaha klw la kata bola tu kena time ngan drama2 kita suka mmg kita yang meroyan kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-heheh..sama la..tu pasal kt umah tak langgan sport channel

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehehe saba kak...xpe xlama bola tu kan...heheh 4 taon sekali jek

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-hahahah den mano buek laie cupcake aritu buek xjadi...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-wah caya la akak..minat bola ek??hehe jarang orang pompuan suka tgk bola kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...