MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 8, 2010

my water moments


Feature about this camera: Water-proof Dive in with the water-proof Cyber-shot TX5. Capture beautiful underwater shots up to 3m deep for up to 60 minutes*. Temperature-proof Keep on shooting even below freezing point up to –10ÂșC** with this tough camera in harsh weather conditions. Dust-proof With the superb dust-resistance of the Cyber-shot TX5, you can be assured to always get spotless images whatever the environment is! Shock-proof The shock-proof design of the Cyber-shot TX5 allows drops of up to a height of 1.5m*, the usual height we hold the camera for photo-taking.

first time nak join contest nuffnang ni heheh..nervous plak rasanya..hahahah..xpe2.niat dihati sekadar nak memeriahkan contest...kalah menang belakang kira..

ok xmau membebel panjang...sebenarnya dah lama aku impikan utk mempunyai sebiji kamera yang kalis air & anti gegar..sebabnye..sekarang ni aku pakai camera sony DSC-S650 & mungkin sebab kamera tu selalu terjatuh lama kelamaan gambar semakin tak cantik & sangat sensitif, bila nak amek gambar, tak bole bergerak seinci pun, kalau tidak semua gambar akan jadi blur..

oleh kerana kami sekeluarga sangat sinonim dengan aktivit yang melibatkan air contohnye mandi sungai & laut, jadi aku patut ada satu kamera yang kalis air untuk memudahkan kami bergambar dia dalam sungai atau laut...macam sekarang ni, bila turun dalam sungai pergerakan jadi sangat terbatas & carefull je sebab takut kamera terkena air...

cuba bayangkan kalau aku ada sebuah kamera yang mcm Cyber-shot TX5 tentunya banyak gambar menarik aku dapat ambik kan?siap bole amik gambar dalam air lagi..kalau la dapat sebiji...aku akan bawa pergi snorkeling & rakam keindahan alam di bawah sana...

gambar2 dibawah membuktikan betapa kami sangat2 obses dengan air, xkira sungai tau laut..hehehe

sungai pandan waterfall, kuantan
warisan rimba, kemensah
teratak angah, kemensahhutan lipur kancing, rawangport dickson

1 ribu orang memberikan idea bernas:

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

wowieeeeeeee......harap² kita ada chance la ye..ptt nya nuffnang kasi 5 la hadiah camera tu..ikut available color camera tu hehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...