MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 25, 2010

PERADUAN "AKU TERIMA NIKAHNYA"

nak join meh klik sini


gambar ni masa 4 tahun yang lepas...saat aku dinikahkan oleh bapa aku sendiri...yang buat aku tak bole lupa saat hari nikah tu, tok kadi kami yang very sporting & kelakar gila....

mmg banyak sangat tok kadi ni buat lawak...maybe utk hilangkan neves pengantin lelaki..yang tak bole blah sekali time nk serah mas kahwin ni...tok kadi tu ajar kitaorang cakap mcm ni:

tok kadi suruh amrul cakap " ini mas kahwin nya, dari kanda sebanyak RM80 untuk adinda...."

hahahah aku dah tak leh tahan nk gelak time tu sebenarnya...amrul plak malu2 je nak sebut kanda, dinda..kekekeke...orang2 lain dalam surau tu pon dah gelak terkekek2 tgk kami kena buli ngan tok kadi...hahahah

time aku terima mas kahwin plak...tok kadi suh ckp mcm ni "dinda terima mas kahwin dari kanda sebanyak RM80 tunai..."

pastu last sekali tok kadi tu cakap "TERIMA" pastu aku ikut ckp "TERIMA"..pastu tok kadi ckp haa TERIMA apa??? aku mcm blur je...hah??sambil garu2 kepala...

"TERIMA KASIH"....dia ckp hahahah lagi semua orang gelak kt aku malu gile!

ish..pejam celik pejam celik bulan depan dah masuk 4 tahun aku kawen...cepat nye rasa..

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

hehe..kelakar citer nana ni..saja nak kenakan org tok kadi ni kan..

good luck

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

haha.. lawak giler.. mmg slamba rock tok kadi tu haha..

gud luck ekk..

Ena said... [Reply to comment]

hehehe..

bile dah gelak reramai camtu terus ilang nervous tu kan nana.. heheheh

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

gile bes tok kadi ni hah, klu ko mention name die sure rmi bakal penantin nk die nikahkan,hahaha

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

hehehe, lawak tol tok kadi tu... neves pun bleh ilang...

Nidza said... [Reply to comment]

wah...sporting abis kadi tu...tq sbb join contest...tunggu keputusannya 31 julai 2010 yer...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

haha lawok2..pape pun, gdluck ye kak.. ;)

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tok kadi rock!
sporting giler.
ahaha.
klu aku,confirm tak angakat muka klu dah buat lawak gitu!
miahhahaha.

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tok kadi nk kasi ilang nebes kot hehe tu pasal dia usik2 tu

Nana said... [Reply to comment]

zura-heheh tu la..tgk kan tok kadi ni mmg sporting sape2 yg nikah ngan dia pon dia buat gitu juga

Nana said... [Reply to comment]

ena-ahh la kak...mmg ilang nebes skit dah seme gelak2 happy je

Nana said... [Reply to comment]

ZT-heheh klw nak meh la nikah kt keramat ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

ros-hehe dia mmg style gitu tgk jiran2 kawen pon dia buat gitu gak

Nana said... [Reply to comment]

nidza-ok tq...ehehe

Nana said... [Reply to comment]

fara-tq...

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh tu la bez gile tok kadi tu sporting abes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...