MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 1, 2010

prince of persia

cite jumaat lepas..amrul ajak g tgk prince of persia..sebenarnya aku agak kureng tgk cite2 epik mcm ni...heheh tp dah dia ajak kan..ikut je la..bila dah separuh jalan cite dia..tetiba baru aku rasa eksited nk tgk hehehe..bez la plak..so far ok la..cite ni dari 5 bintang aku kasi 4 la..hero dia mula2 aku tgk xensem dah lelama ensem plak..owh prince dastan...

kali ni masuk kali ke-4 la aku bawa damia tgk wayang.dia mmg xde buat hal...mula2 dia tengok juga dengan penuh khusyuk utk 1/2 jam pertama..pastu xlama dia bantai tido..kali ni aku try amik couple seat bez lah kat wangsa walk ni sgt2 luas dia nye couple seat.pasni port ktorg nk tgk wayang xde tempat lain la..mmg wangsa walk je la..
budak nk tgk wayang
posing kat poster film
couple seat RM15 sorangbez dok couple seat bole bersila seluas2 nya heheh
pas balik tengok wayang g isi tank yang dok bunyi kruk krak kruk krak..g kedai peberet aku kat ampang
menu dari kiri lidah masak merah (hehe sape suka lidah?) sup ekor, udang petai (menu wajib amrul) & kailan ikan masin
muke orang lapo
damia agk moody pasal ngantuk kot..
p/s: tak sabo nak tunggu cite lagenda budak setan kuar..lisa surihani berlakon..aku suke dia..

27 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

senangnya damia takde buat hal tgk wyg.tk pyh pikir nak tinggal kt sape2 kalo nak kuar..huhu..

kalo balik kelantan je msti ada lidah bakar.. huhu

mama tisya said... [Reply to comment]

nasibaik wyg dkt ngan umh kn..best plak tu..kita pn tk try lg tgk wyg kt wangsa walk..nanti nk try gk la....

pernh sekali mkn lidah tu...tp tktau..cuma lps mkn tu br tau..tp dh msk perut....:)

bli apa dlm plastik tu?

firahadifa said... [Reply to comment]

eh... bestnyer,. damia tak bising ke gelap??

kalau la farrihin bleh duduk diam cam damia kat panggung wayang, sure heret dia everytime gi nengok wayang ngan hubby..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wow bestnye tgk wayng..huhu nk try gk la bw aQeel..samada amik 3 seats or couple seat for 2..sama je price dia kan..hehe..review la sket cite dia..hiks:p

lia said... [Reply to comment]

aku kagum dgn damia sbb selamba rock jer boleh tidur wpon keadaan bising.... wayang la, dulu ko post n3 dia tidur kat uptown mana ntah.... Amsyar? mau dia tahan mata sampai kami rasa kesian he3....

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

damia ok jerk gelap??? bagusla, bulih titun lagik tuh.. heheh...

tgk nana mkn lidah tuh, tingat plak klu tokwan akak... tokwan masak lidah mmg best... lama tak mkn..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana hubby kita mmg feberret dia lidah msk merah tue .. susah nak carik skrg .. x semua kedai tomyam ada

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu lak baru tgk citer shrek ahad lepas...mula2 cam nak tgk prince of persia ni..tapi tu lah..macam tak minat jer tgk citer cam ni..

yer yer betul...tak sabar nak tgk lagenda budak setan...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..cayalah damia leh duduk diam dlm wayang..tak berani lagi bawak iris, takut kena kuar sepruh jalan frust jer...
nana..hadiah dah sampai..tq! dah buat entry pun..
plus memang tak sabar nak tgk lagenda budak setan..malam tadi tgk the making..best giler!!
dlm otak dah ada plan nie..he he he

~ana~ said... [Reply to comment]

bagus damia....
x buat perangai bila tgk wayang..
ajmal nih asyik duk ajak tgk shrek...
dia tuh cakap je nak tgk shrek tp x bw2 pun lg..
kang nnti bw, dia takut gelap..habis la...hu3x..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

ooo...salah satu citer yg dalam list kami nak pergi tengok...he he he....

wah..mahal ler plak couple seat dia erk nana....kalau kat kluang nie...cuma RM10 jer....so, mmg every time tengok wayang...we'll ambil couple seat...jimat coz' batrice leh nyelit kat tengah2....

Mrs. Amien said... [Reply to comment]

uwa!!!sedapnnye makanan tu nana..ni yg rindu sgt2 kt mesia ni.makanan dia heaven sgt2!!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

adehh..lapo lak..

tak pnh lagi bwk ank2 g tgok wayang..tak tau cane gelagat diorg nnti huhu..

hah ade cite budak setan ke? versi baru..msti best kan

Nana said... [Reply to comment]

fiza-fyi kita mmg tak pernah tinggalkan kan damia kt tok wan dia..mmg kita bole tinggal damia anytime je sebab mak yang jaga kan..tapi abah dia xbagi tinggal dia suh bawa juga..huwa,,nk dating ber2 pon dia xmau tau..ekekekek

kita suka lidah bakar..nak2 yg fresh baru pas korban tu sedappp

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe senang la kita pasni kan...xuah susah2 g klcc, BTS, midvaley nk tgk wayang...dekat jek xyah tempuh2 jem

ehehe xsuka lidah ek..kita suka..dalam beg tu bli frame..kat kedai 5 hengget tu

Nana said... [Reply to comment]

fida-damia mmg diam jek..cuba ada time iklan cite shrek tu kan dia kata upin & ipin hahaha..pastu klw nampak je helikopter dia jerit helikop..tp tu time iklan awal2 tu la..
pastu dia senyap je pandai lak tgk wayang ehehehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-1st time try amik midnite la..hehe aku amik midnite masa cobaan pertama...sebab kompom2 dia tido hahah

aku xreti nk citer la sinopis dia psal aku xbrape paham jalan cite pastu dia ala2 fantasi gitu kan.lagi la xreti nk explain haha ang lain plak orang paham

Nana said... [Reply to comment]

lia-hehe..lantakla orang nk cakap apa kan..g wayang bawa anak..tu anak aku..eheheh..sebab dia baik je tu pasal aku berani bawa.dia xkacau sape2 pon

klw g uptown kan..sama je klw dia rasa dia nk tido dia tido je ats bahu amrul heheh

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe dah train damia tgk wayang so dia dah tak takot gelap cuma nye kalau tgk cite seram dia tau takut bila muzik seram2 hehehe

Nana said... [Reply to comment]

diana-mmg susah nk cari kedai makan yg ada menu lidah..sebab bukan ada.ni time kita makan ni pon nasib je ada..selalu klw minta sure xdenye

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe kita tak suke cite yg berat2 kang lambat paham hahah..cite shrek tu amrul ada ajak tgk ari ahad..tp kita xminat plak cite katon heeeeeee
tu la xsabar tgu LBS ni

Nana said... [Reply to comment]

ayu-eheh try la sekali...mula2 kita try kan amek midnite punye heheh pstu amik kul 10, pastu kul 9 so far dah berjaya..bagi dia biasa2 kan hehehe
kita dok coutdown ni nk tgk LBS heheh
ok selamat bercuti ye..kalau ada rasa nk g melaka la..

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe mayb damia dah biasa kot dah 4x bawa tgk wayang..
cuba try rasa klw ajmal dh tgk cite shrek tu mayb dia dah tak de rasa takot dah kot

Nana said... [Reply to comment]

zana-heeh g la tgk bez tau cite ni..
murah nye..patut la amrul suka sgt tgkwayang kt kluang..asal ada cite baru je sure dia g tgk.pastu kita la plak xdpt tgk sebab dia dh tgk huwa bencik hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

mrs.amien-ala..sian nye..hehe xpe2 nanti bila blk malaysia makan puas2 xyah diet2 lagi kekekek

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe kita ni bawa ritu sebab tingin giler nk tgk avatar...nk tinggal husband xbagi dia suh bawa juga...masa mula2 tu umpan dengan nenen (sebab damia bfeed kan)skang ni still dok umpan ngan nenen juga haha terpaksa bagi utk kasi dia tido ekkekeke

MamaDamia a.k.a Haiza said... [Reply to comment]

beshnya gi tengok wayang...ramai yang tak sabar nak tengok lagenda budak setan tu kan...sure besh citer tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...