MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 17, 2010

puaka tebing biru


hah! kesian...punya la dah lama cite ni kuar wayang..tgk date kt poster filem tu 18 FEB 2007, 3 tahun dah..baru kesempatan nk tgk..ari ahad lepas kat astro mustika.

nasibbb baik la aku xde keinginan nk tgk cite kat wayang..sebabnye mmg xbez...pelakon seme hebat2, fahrin ahmad, umi aida, nasha aziz, sharifah amani..tapi slack skit...cite ni kejap2 dok flash back je kejenye..mmg potong stim..rasanye lebih 5x dia dok flashback kejap cite sekarang pastu dok cite zaman dulu plak..xminat cite mcm gini...letih nak tgk..jadi serabut juga nk paham

saje..nk tepek gambar ngan pelakon puaka tebing biru hehehe...xde keje la tu..mula nk korek2 gambar2 lama..ni seme gambar masa tgh keje time festival filem malaysia...tgh2 wat keje sempat lagi tarik diorang ni nk amek gambar sesama

ngan nasha aziz sporting dia ni..dia yang peluk aku dulu aku pun peluk la dia balik heheh
ni plak ngan umie aida..kecik je orangnye....sebelah tu tam menyelit

23 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

tingginyer nasha aziz tu.. akak minta la dengan lakonan dier.. ummi aida pun sama..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboih ko..kt mane ko landing masa pose ngn nasha azia tu..ekekeke:p

la kecik je ek ummi aida ni..dlm tv nmpk besar..ish kalu aku la masuk tv mau lagi cam giant..hahaha

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana dah tinggi, nasha lagik tinggi.. mak ai.. brape punyer tinggi da...

bspotgurl said... [Reply to comment]

citer seram ek

Adyshariz said... [Reply to comment]

nasha ni mmg top model la..tinggi n cantik, tapi mmg x sangka la pula kan umi aida tu kecik jer..
bak kata suziey, kalau la kita masuk tv agaknya macam the biggest loser la kot..he..he.. takmau3x

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

muka nasha cam pelik je masa tu.. hehe

byk nau gmbr ngn artis

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah pose ngan pelakon lagik..huhu

atty's said... [Reply to comment]

cantiknya nasha aziz

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

nana..
klu org dpt salam pun..sanggup tak cuci
ko plak?
baju ko tu cuci tak sebab dpt gmbo dgn nasha tu..siap peluk lagi.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tinggi betul nasha tu...ke tinggi sebab pakai high heel...

Nana said... [Reply to comment]

test

Nana said... [Reply to comment]

ena-ahh mmg tinggi kak...pastu pakai heels plak tu lagi tinggi

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah aku dah amek gambo kan baru aku pasan aku terlanding kt situt kekekekeke
mmg umie time aku jumpe dulu kecik gile mcm budak sekolah je

Nana said... [Reply to comment]

ita-kita mana ada tinggi lah..tp nasha ni mmg tinggi betol...

Nana said... [Reply to comment]

bspotgirl-mmg cite seram tp seram bertalu2 tiba2 rasa xseram plak hehehe

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-heheh mmg umie ni time kita jumpe dulu serius badan mcm budak sekolah je...tk dlm tv beso kan...

Nana said... [Reply to comment]

fiza-ahh nampak panjang semacam je kan muke dia time tu mayb gaya rambut kot buat nampak pelik hehe
ala ni gambar masa keje finas dulu

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh saje la ni xde topik nk cite kekekeke

Nana said... [Reply to comment]

kka aty-ahh mmg lawa kak..banyak kali jumpe dia even dia tak makeup pon lawa

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehe xde la xcuci...kekeke tp tangan tu ras sayang jugak nk basuh sebab mmelekat bau wangi nasha heheheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-klw dia xpakai heels pon mmg tinggi....

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

eli suka gak la cite ni..seram gak seposen kekek yg terkejut nya bila tgk fahrin berlakon ala² gile seks tu hahaha geli tekak ai tau :P

whoaaaaa mmg byk betul gambar nana ngan artis..best best! tinggi gile nasha..gambar ngan umi tu pulak x kuar² huhuhu

Nana said... [Reply to comment]

eli-hehe seram tp xberapa seram heehe
ahh geli plak kan adegan gile seks tu kekekek

ala ni gambar2 lama..aik xdpt tgk ek gambo ngan umi tu heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...