MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 2, 2010

taik btol la!!

baru je aku semangat nak membooking ticket online....sekali kuar ni ha!!

tau2 je kan aku nak tgk kat wangsa walk....benci sungguh la...nampak gayanya terpaksa gak la aku larik kejap time lunch esok beli tiket cite LAGENDA BUDAK SETAN esok kuar kan?harap2 ada la tiket...seb baik la wangsa walk tu dekat sejengkal jek ngan opis, ibarat nye kentut pon bole dengar la...muaaahah...

lisa..wait for me...hahahahhh (tetiba...)

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

amboi sakan tgk wyg ye..kita dlu zaman dating mmg tiap2 vkend tgk wyg & sure akan booking online cz kalo p kaunter br nk Q sure pjg gilos....hehehehe

Gieyana said... [Reply to comment]

kesian kat hang..jangan la lari..nek keta ar...penat tue..gurau ja k...

Nana said... [Reply to comment]

eryn-kita jarang booking on9 bole kira je berapa kali..sebab selalu klw tgk wayang tak pernah plak kena q panjang2..tp kan dah amrul yg q kita g soping mana nk rasa beratur hahahahaha

mmg tunggu cite ni...nak2 amrul ada lak kat kl time ni la bole tgk wayang...klw ari sabtu ahad tu payah la skit mcm2 aktiviti

Nana said... [Reply to comment]

gie-heheh...nek kete pon kan enjin xdan nak panas dah sampai.tp malas gile aku nak jalan kaki mmg nak naik kete gak panas2 skang ni kang basah ketiak wakakakaka

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

larrr...siannya....

takpe...esok cepat2 pi cari ok...

mama tisya said... [Reply to comment]

tgk kt klcc ari vkend mmg pjg Q..tu mmg booking online je...kt midvalley pn sama...rmi giler..bila ntah nk try p wangsa walk punye ni...hehehe

Echa said... [Reply to comment]

waaaaaa.. memang nak tengok esok ni.. tak tau jadi ke tak.. nak jugak tengok .hehehehe

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hahhaha semangat btl:p

Nana said... [Reply to comment]

ayu-heheh dah dpat dah..settle masalah hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eryn-try la sekali..kita dah malas nk tgk jauh2 dah sini je senang

Nana said... [Reply to comment]

echa-heheh selamt menonton..aku g malam ni

Nana said... [Reply to comment]

suziey-sebab kan lisa surihani hahahah peminat dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...