MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 25, 2010

tak menang pon dapat adiah

ni hadiah yang sampai ari selasa ritu, ekceli aku xmenang pon giveaway ni...heheh tp xmenang pon dapat juga hadiah...tq yek puan penganjur...ni hadiah2 utk GA sedondon with dady.. malas plak nak cari link GA tu...

yang beznye..bukan satu adiah, tapi 2 hadiah...datang dalam 2 envelope berasingan, mana ntah lg satu envelope damia dah buang agaknye...

isi dalam envelope pertama, Detox Foot Patchisi dalam envelope ke-2, tudung
tuan tanah menggayakan tudung pagi2 nk g koje tadi amek gambo ni, oleh disebabkan aku xpakai tudung ni, so aku bg kat mak aku je la...suka dia lawa katanye..
terima kasih banyak2 kepada puan pengajur...semoga dimurahkan rezki buat anda sekeluarga...lenkali jgn lupe buat GA lagi ek..sure aku join sebab xmenang pon dpt adiah kekekke....


20 ribu orang memberikan idea bernas:

SYANI said... [Reply to comment]

Bestnya dapat hadiah... Rezeki jangan ditolak, ye dak??

Nana said... [Reply to comment]

heheh btol2...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

tanhiah... bertuah la nana skang nih... best...!!

Afne said... [Reply to comment]

bestnyaaaaaaaaaa

SyaNa said... [Reply to comment]

wey nape tak pakai tudung gini??
elok je aku tgk ko pakai

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sukane dapat hadiah..tahniah!!

Adyshariz said... [Reply to comment]

rezeki... mmg baik hati btui org yg wat GA tu...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kredit utk bloggers yg aktif join contest mcm kak nana.. best kan!

FIESYAH said... [Reply to comment]

kak! lawo lah akak pakai tudung gitu...

Chik Na said... [Reply to comment]

cantik tudung purple tuh...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

rezeki ni kita tak tau bilakan...aminn...

baik betul org yg buat GA tu kan..

Nana said... [Reply to comment]

zue-amin rezeki hehe

Nana said... [Reply to comment]

afne-heheh menda free mmg bez kan

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe ntah la ek..aku xsuka sebab menda ni mcm bermusim kan..klw tudung bawal bese tu xde musim2 bila2 pon evergreen heheheh

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tq...

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-tu la...baik kan xmenang pon dpt adiah

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe tq..saje je isi masa lapang

Nana said... [Reply to comment]

syah-heheh lawo ke rasa mcm xsesuai jek

Nana said... [Reply to comment]

chikna heheh tq

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..mudah2an murah rezki puan penganjur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...