MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 29, 2010

pembetulan pasal air kickapoo

tadi kawan skolah aku ELIZA, ada ym pasal dia bc blog aku kesah air kickapoo nikan..nah dia nye statement yg aku copy sebijik2 dari YM.eliza ni keje PERMANIS kilang yang buat air kickapoo

ktorg juz amik exclusive right utk produce kt malaysia

so ingredients yg ktorg gune confirm halal

so next time kalo nk beli kickapoo

cr kt label name pengilang PERMANIS SDN BHD

baru beli tp skang ktorg dh dpt hak sepenuhnye utk produce air kickapoo kt Malaysia

so jgn riso k n fyi owner kickapoo tu MELAYU

nk tgk detail : www.cih.com.my


ell..tq beb..sebab ko prihatin heheh...nanti kim salam kt bozz kau ckp aku nk air kickapoo satu dozen hahahah....



18 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

memang tak pernah minum air ni...sebab tgk tin nampak macam arak....hehehe.

Cik Andam Hazlina said... [Reply to comment]

laa ye ke.. dah minum sejak kecik lagi. adoila... pas ni tak mo la bli dah..

Yan said... [Reply to comment]

da lame xminum air nih...

Echa said... [Reply to comment]

erkkk.. sius ke wei.. alahaiiii.. tahun depan g beraya cny aku tak nak dah minum air ni... aku bawak bekal air dari rumah je.heheheheh

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

tk pnh terminum lg..cm k.ayu jgk, tgk tin cam air arak tu yg tak try..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

oh no!!! xblh minum g dah pasni..gulp,aku pon mcm ko nana,penah gak minum air nih

~ana~ said... [Reply to comment]

xpernah pun minum air nih..camna rs nya erk?tp mr azam pernah gak minum..hu3x..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

lepas ni kena lbh berhati2 kan..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

kena lebih hati2 pasni...

Hezesuze said... [Reply to comment]

haisshh mmg xminum air nie...tapi thanks 4 the info...

momguess said... [Reply to comment]

nak kena samak ke kalau minum
sengal kan
den pon ada gak minum
hishhhh

thnks info nana

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

ros n mama ros suka sgt kickapoo nih...tak halal ekkk....ishhh dah takleh sentuh pasnih...

beba said... [Reply to comment]

salam nana,

i found some info pasal ni..
just wanna share it with you gak..tengok kat sini ek:

http://blog.beba-anas.com/informational/kickapoo-tak-halal-cuba-korang-check-betul2-dlu

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

sib baik x penah beli

Drama Mama said... [Reply to comment]

ehhh my hubby suka minum nih dului2. i tak berani minum sebab tak sure halal ka tak. tapi nih diorang dah cakap halal eh...ada tanda halal tak kat tin dia?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe kita suka sebab air ni sedap rasa mcm lemon2

Lelord said... [Reply to comment]

uishhhh sedap ni, kat doha ni mana aku nak carik...kat sini air fanta ade la hehehee

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

eh baru perasan..nama kwn nana tu ELIZA hahahha kang ada org silap lg kang hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...