MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 16, 2010

aiyok...lesen mati

issshh apa la penyakit aku ni...asal lesen mati je sure xsedar hahah..tapi tahun ni kira ok skit la dari tahun lepas....klw ingt balik cite thn lepas...lesen dah mati sebulan baru sedar...dah kemana2 aku bawa kete ntah..drive sampai bukit merah lagi..ngan lesen mati muahaha...nasib baik xde abg polis tahan..

pagi tadi ntah mcm mana ntah tgn aku gatai2 nk tgk lesen sekali tgk semalam mati! muahaha...xpe2 nasib baik baru 1 ari...at least ada peningkatan skit dari tahun lepas..sedar lesen dah mati lepas sebulan kekeke....

malas nye nk g renew lesen kt post office eh buleh renew on9 ke ek?

14 ribu orang memberikan idea bernas:

aZuRa AhMaD said... [Reply to comment]

nana...laptop dah ok ka..?isshh...lesen mati tu...hehe..cepat la renew...

ita cutevirus said... [Reply to comment]

boleh je renew on9... kat myeg kalo tak salah... tp, kene pickup kat opis myeg...

~ana~ said... [Reply to comment]

bleh je renew on9..try masuk website myeg..nnti kat website tu akan ada cr2 nak renew on9...senang je rs nya prosedur dia..

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

kite last yr lagi kronik nana..lesen mati 30july..tp bulan 10 baru perasan . itu pon sbb si zety marlia dok publish citer yg die tak perasan lesen mati dlm blog gak mcm nana nih..ekekeke

tp perasan tk, klu kite tk tau lesen mati, yakin jek bwk kereta tu. tp bile dh tau, gabra semacam walhal tk jumpe abg polis pon..=p

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

rasa nya blh renew on9 lah kak nana..

Nana said... [Reply to comment]

zura-hehe laptop rosak la kak..dah barai dah pon...seme ni auto publsih je...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

selalu macam tu jugak...tak sedar lesen mati...mentang2lah kad kecik dalam handbag, terus tak ingat erkk..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hehhehe sama kes la kita..eli lg la, smlm br p renew..lesen mati bln 5 lg..adoiiii

Nana said... [Reply to comment]

ita-kita dh tgk bole pkai on9 tp dia anto dlm masa 5 ari lamabt la plak hehe

Nana said... [Reply to comment]

ana-ahh dh tgk dah tp kena tgu 5 ari dia anto kt umah

Nana said... [Reply to comment]

lily-astaga lagi lama...haha btol2 klw kita tau lesen kita mati sure gabra semacam cuba klw x tau konpiden jek lalu dpn abg polis

Nana said... [Reply to comment]

fara-ahh dah cek mmg bole kt myeg ada bayaran ekstra 5 hengget

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tu psl kena wat reminder kt dalam nset ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheh kita ni mmg xamek berat kan psl lesen mati hahah sama je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...