MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 7, 2010

bb girl vs bb boy

dulu2 aku ada dapat table ni tp aku rasa dah delete kot email tu, ni aku minta sama mak ngah damia suh email kan..tq jue..

korang penah tengok x table ni?aku cek masa aku pregnant damia, aku umur 24 tahun & bulan 8, kat table tu menunjukkan aku akan dapat bb girl..

so far ramai kawan2 aku cek seme nye betul hehehe....so klw aku plan nk dapat bb boy dalam umur 30 tahun aku kena start projek mega antara bulan 1 / 11/ 12 lah....kekekekke....

p/s: korang jgn la caya bulat2 ek....maybe la tabel ni bole jadikan rujukan, allah nye kuasa yg mengatasi segalanya kita hanya merancang kan..tuhan menentukan...hehehe

42 ribu orang memberikan idea bernas:

Ibu Iman said... [Reply to comment]

yup.. sy pun betol la.. hehehehe... no copy table ni boleh ke? boleh la ek.. nnt nk dptkn bb boy plak senang... hehe

SyaNa said... [Reply to comment]

haah la sama tepat la
umur 29 bulan 7 baby boy

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

betul3.. blh lah strt pojek mega! haha

Sricahaya said... [Reply to comment]

leh cuba utk dpat baby boy ni..heheheh

Afne said... [Reply to comment]

afne dulu dpt dr izan aka cemomot.

alhamdulillah, dua2 tepat. masa nk dptkan haziq dulu siap setting nk bulan brp nk dpt anak lelaki hahaha

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

kawan2 termasuk kita check aritu suma sama..huhu

Adyshariz said... [Reply to comment]

alamak nana, kalau ikut schedule..semua boy je ni, bila pulak nak dpt girl ni..hu..hu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ehem..mcm ade tanda je..ekekeke:D

deela~ said... [Reply to comment]

he3 cam best jer... nk try wat gak lar... sy nk anak laki tuk taun depan, umo 26 so bln 6 atau 8 jer yg sempat... hehe wish me luck =P

Ena said... [Reply to comment]

ehehehhe..

so, nana apa tunggu lagi kan!.. ahahhaha..

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

lama dah tau pasal table ni..mmg betul..pastu kitaorg plan nk bb boy start menjalankan tugas..last2 sampai skang tkde tanda2 lum rezeki...

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

leh caya bulat2 ke table ni..tk bercanggah ngan qada n qadar Allah ek..ehehhehehe

tp klu ikut time Zara, mmg btolla table nih..so klu saje2 nk tgk utk bby boy, kena wat 'projek besar' antara bulan 7 smpai 10lah..hahahaha


p/s: apsal lame sgt nk tgu 30tahun baru planning nk bby boy..?? =p

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

projek mega lagik.... akak sokong nana... hahahah!!!

juelee said... [Reply to comment]

haha pasni leh plan mga punye, sekali kuar kembar.. maklum lah ada gen kembar.. huahuahuahua...

juelee said... [Reply to comment]

haha pasni leh plan mga punye, sekali kuar kembar.. maklum lah ada gen kembar.. huahuahuahua...

atty's said... [Reply to comment]

semoga projek mega nana berjaya ..amin

Hezesuze said... [Reply to comment]

yelah dulu mmg suke beno tgok kalender tu...alaaa rasenye project mega nana kompom berjaya punya...coz tgok thn ni selalu no si amrul balik anto air kekdahnye...hahahahaha

p/s patut pun si damia ada adik...ngeee

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

haa,aku pon penah dpt emel nih,kebetulan mmg betul terkena daaaa..

Nana said... [Reply to comment]

ibu iman-hehe sila kan la copy ek & selamat berjaya dalam projek mega wakakakaka

Nana said... [Reply to comment]

syana-hehe kebetulan kot?em...ntah la kan sama kan?aku pon

Nana said... [Reply to comment]

fara-selalu projek xberapa nk mega wakakaka..klw nk dapatkan anak kena la pojek mega labur juta2 hahahah

Nana said... [Reply to comment]

sri cahya-hehe selamat mencuba & berjaya ek hehe

Nana said... [Reply to comment]

afne-wah dah ada org yg praktikkan dari table ni nampak.

dua2 tepat apa lagi nk kata?kebetulan?hehe ntah la kan

Nana said... [Reply to comment]

fiza-so far lom ada kwn2 kita yg salah pas kita cek

Nana said... [Reply to comment]

adyshariz-hehehe..ala xleh caya sgt kan jadual ni seme tu ketentuan tuhan...eheheh

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hahah blom lagi la hehehe

Nana said... [Reply to comment]

deela-hehe good luck yeh...

Nana said... [Reply to comment]

ena-ala kak...xleh lg la..nak sangat tp..sob arr nk cite..ehehe

Nana said... [Reply to comment]

adlin-ala..saba la ek..ada rezki xkemana tu..

Nana said... [Reply to comment]

lily-hehe xleh la nk caya sgt maybe tu seme kebetulan kak..kita hanya merancang tuhan menetukan..

heheh ntah la tu bajet2 kasar la..heheh mana tau kot rasa nk kurang kan tahun dari 30 ke 29 ke hehe tunggu je la nanti

Nana said... [Reply to comment]

zue-hahahah...mari la bersama2 menambahkan umat

Nana said... [Reply to comment]

jue-eh kak long dah tanya doktor dia kata klw adik belah husband ada kembar xdpt la kita ni ada chance nk dpt kembar klw mak tu ada adik kembar chance mayb tinggi wallahualam..
hehe tp tingin nk kembar tau

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-tq..tp lambat lagi la kot hahhha

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-muahahahah....tp susah gak saya nk plan2 kan dah tu sebulan 6 ari je jumpe...lom tentu time dia balik tu kita subur or kena nye dia blk time bendera merah xleh pakai gak table ni hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ayu pun guna table ni gak masa peknen kan aleesya + ayyunie..memang sejibik ckp dapat girl...

projek mega??? projek mencantikkan kulit erkk..hahaha

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hah..lagi sorang guna table ni ek...nk kata kebetulan pon mcm btol juga kan heheh

haha projek mega merangkap mencantikkan kulit hehehe

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

nana aku follow table nieh gak .. scan2 BOY juga yg 2nd nieh ... cam tak betul gaks .. kuasa ALLAH juga yg menentukan

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

setakat ni betul le rkot?!
aku main henta jer cuba n
dpt.
kebetulanlah yerk?!
kang tkut syirik plak.

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hurmm eli pun sama utk riri ngan eiymann tu hehhe..sekadar rujukan je pun kan..

tp okla, try..

erkk umo 30 br nk try dapat 2nd baby? lama lg tu nana

Nana said... [Reply to comment]

diana-hehe tu la...bukan leh caya sgt..klw betul tu mayb seme tu kebetulan kan wallahualam..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-tu la..xberani gak sebenarnya nk caya bulat..mungkin tu seme kebetulan?wallahualam...

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheh sama ek?tu la ramai dpt sama..mmg ada yg xsama tp lagi ramai yg tepat dari x

hehe..umur 30 tu bajet2 kasar je hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...