MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, July 4, 2010

bersiaran langsung dari kem sungai besi

sesambil menunggu amrul ni xtau nk wat ape...seb bek ada laptop & tenet kt sini buleh la membalas komen2 peminat..wakakakaka...

semalam amrul balik KL ada keje kt sini, malam semalam dpt la spent time sama2 g tengok wayang...kalau ikutkan jadual arin amrul dah kena balik kluang...ni tengah menunggu heli dari kuantan datang amek dia ni...

harap2 la pilot dia ckp gini "kita balik esok je la..." hehehe...tgh doa2 ni...hrp2 pilot dia xjadi nk balik kluang arini...lgpun cuaca xberapa baik mendung je...sure kabus tebal nye.

klw xjadi balik arini, dapat la aku g dating petang kang...kalau amrul jadi balik kluang jap lagi ni...kena la aku drive balik umah berdua je ngan damia...

dalam hati ni...tengah berdoa...& terus berdoa....ye la klw amrul stay lama skit ada chance aku nak cantikkan kulit muahahahahahaha.......... (gedix!)

3 ribu orang memberikan idea bernas:

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

fuh...minta2 ler pilot tu ckp balik esok jer....hik hik hik

wah...amrul balik kluang naik heli ke nana? best tu....

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

kaitan ape ek amrul tak balik ngan nak mencantikkan kulit..kekekekke

Afne said... [Reply to comment]

rajin nana ke sg besi.
pssttt nana kena tag join contest tau.
http://noorafne.blogspot.com/2010/07/2nd-contest-have-tea-with-miszlullaby.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...