MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 30, 2010

bowling time

malam tadi g membowling ngan kawan2 opis..saje je main suka2....mana lagi...kt wangsa walk la.ktorg men 2 frame je.oleh sebab malam td malam jumaat, & mak aku g surau baca yassin, terpaksa la aku mengangkut cik damia sekali..

nasib baik la damia ni behave sangat2...dia duduk je diam2 kt kusi tu berbekal air soya+popcorn chicken hehe...siap jadi tukang sorak utk ibu dia lagi...asal ada pin jatuh je damia tepuk tangan.markah utk 1st frame 100 je pastu 2nd frame 102 isk2 teruk sungguh.ni la akibatnya lama tak praktis kan...xpela janji xkurang 100 ok la tu kekekeke....

aku klw amrul ada aktiviti bowling ni mmg xkan ada dlm senarai sebab amrul xminat bowling...klw g main pun dia teman aku je main sorang2.kat wangsa walk ni klw weekday 1 frame+kasut RM7 tp kalau weken RM9

sebelum mula tu harus la posing dlu kan..sebok je si azmi kt bakang nk enteprame
ni dia tukang sorak aku hehehe...
gaya ala2 pro la kunun...
amek bola no 9 je xlarat lebih2
ni je kaum2 pompuan yg sporting turun padang
see...markah aku 102 je, tu pun yg paling tinggi ngeh2x....

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

wahhhhhh..
dah lama tak main bowling... ntah bila la agaknya.. huhu

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

fuhhhhhhhhhhh nana menang woooo!!

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

wahhhh... bestnye main bowling.. dah lama tak main...

eT said... [Reply to comment]

wahhh...siap bawak penyokong tuh...hehe
et xpandai main...tp slumber jek main..wahaha

mrs.ecam said... [Reply to comment]

dh lme aku x main boling...winduuuu...winduu...huuu

~ana~ said... [Reply to comment]

wah..siap ada penyokong cilik tuh..:)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

pndai tuu main..102..caya lah kak! ;-)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

senang je damia ek..xbyk ragam,..ko siap bole main bowling lg..

zai kulim said... [Reply to comment]

zai nak tumbang main gak leh.???

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ok la tu...ayu pun suka gak main bowling..tapi sejak dah ada bodyguard 2 org nie jarang la...

Drama Mama said... [Reply to comment]

wahhh terer!!! i sangat tak reti main bowling k. kekok semacam ja main. silap2 i yang tergolek masuk lobang kang. hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah.. sempat lg tu berbowling hehe..

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe saya ni sejak ada ank jarang dah la memboling heheh klw rajin je angkut sama ngan damia skali

Nana said... [Reply to comment]

fiza-hehe utk lane tu je la menang kekeke

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe dah lama xmen kan nanti abes seme tangan2 ni rasa bisa2 dah ni

Nana said... [Reply to comment]

et-hehe penyokong cilik tu yg kasi semangat kt ibu dia heheh ala bowling ni kdg ikut luck juga

Nana said... [Reply to comment]

mrs.ecam-hehe dah tu apa laie...weken ni g main boling ek

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe org lain xbawa ank kita sorang je bawa anak hehe seb baik damia good girl

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe xpandai mana la...102 tu naseb je hehee

Nana said... [Reply to comment]

suziey-damia dah biasa ber2 ngan aku kan so mmg dia ni jenis duduk diam xde la xtentu arah nk rayau2 tmpt lain

Nana said... [Reply to comment]

zai-ha..jom2 kita lawan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe tunggu budak2 dah besar skit ok kot bawa diorg main sama

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aisehh..tibe tgn gatal lak nk membaling nih,ehehehe

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

wah teror ah tu main dapat 100+

Nana said... [Reply to comment]

zt-heheh ajak la apai main sama hehehe

Nana said... [Reply to comment]

eli-heheheh dah target dah xmau bawa 100 dpt 100 ngam2 pon xpe hehehe idak la terrer mana men bowling ni kdg2 ikut nasib je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...