MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 3, 2010

chicken foldover

tak tau la pesal..sejak dari minggu lepas lagi aku tingin sangat nk makan mcd chicken foldover ni...saje je kan..minggu lepas aku puasa time2 tu la tiba2 napsu ni tingin nk makan menda nih.

aku tanya kawan2 seme kata ciken foldover ni dah xde juai kt mcd...ala...nape xde dah...heheh punya la lama menda ni xde dah setahun dah baru tiba2 aku teringat nk makan..dulu2 aku suka sangat makan menda ni..selalunye klw g lunch ramai opismate xleh abes sebab beso kan, aku nye licin..tinggal kertas je heheh..

mcd...kuarkan la balik menda ni...aku tingin sangat2 nak makan ni


17 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

adehh lapa lak tgok ciken fodober nih..

mcd slalu on off mcm tu.. iskk..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

sedapkan chicken foldover nie...tp tu ar....dia tak kuar lagi...ikut musim kot....

juelee said... [Reply to comment]

jap g saya nak gi makan kfc yang baru tu tokila amenda ntah hahhaha

E.L.I.Z.A said... [Reply to comment]

kuruh pose i tgk benda ni ekkeke

wahh nana leh habiskan benda ni? bravo!

Gieyana said... [Reply to comment]

nnt aku tuliss surat kt Mcd suh dier wat menu nie special kat ko k..hehehe..just joking!

aku pon x tau yg menu nie dh x der wei..kakakaka

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

aha ha.. ciannyerr dah tak de baru teringin! err.. tak dapat Chicken Folder dapat Kebab Chiken pun ok kott?

~ana~ said... [Reply to comment]

kita pun suka chic foldiver ni..kenyang pun lebih sikit kan kalau mkn foldover nih..

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

oh..oh.. teringin gak ni..

Nana said... [Reply to comment]

fara-tu la...ingtkan prosperity bege jek yg bermusim fodober ni pon sama gak ke sedih tol

Nana said... [Reply to comment]

zana-mmg sedap kita klw makan ni time lunch sure kenyang smpai malam heheh sebab dia beso kan

Nana said... [Reply to comment]

jue-wah menu apa plak tu kak long kureng skit kfc ni kdg2 banyak menda baru kuar tp xpenh try pon mcd gak ttp pujaan ati

Nana said... [Reply to comment]

eli-pose ke?heheh...kita ada 4 ari lagi ni

heheh xcaya ek kita buleh abeskan sebab mmg suka sgt kan tu psl licin

Nana said... [Reply to comment]

gie-hahah aku pun ada cita2 nk tulis surat kt mcd suh depa kuarkan balik menu ni.

hahah ko sama mcm aku dah stahun wei menda ni xjuai aku baru tau ni kekekek siann

Nana said... [Reply to comment]

izan-hehe tu la time kita tiba2 tingin time tu la plak xde juai..

xsama la rasa kebab ciken tu..foldover gak the best

Nana said... [Reply to comment]

ana-hehe btol2 klw makan time lunch kenyang smapai malam heheh

Nana said... [Reply to comment]

rina-tu la..aku dah nk meroyan rasa nye xdapat menda ni huwaaaa

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

yup nana
dah tak kuar sbb ikut musim
la ni kuar promotion double burger..
ikna ker..mc duluxe ker,big mac ker
sume buat double.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...