MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 16, 2010

contest by miszlullaby

  • Syarat2 penyertaan:
  1. Be my follower.
  2. Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat my sidebar..................
  3. P/S(oh ye..i just noticed this,kalau nak letak kat side bar tu,korang copy gambar jek la,xyah letak yang code tu coz kalo tak die redirect to the blingers blog instead of my blog..kalau malas xyah letak pun xpe,tapi kalo letak ade benefit nya donk~)
  4. Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
  5. Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Mesti gamba korang jek k?Xkesah la posing mcm mane pun,nampak badan ke x,nampak muke je ke..Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.And cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting sampailaaaaa cik miszlullaby terpikat ok?
  6. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..I will choose it.
  7. Tag sorang kawan korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan??=D
  8. Leave your link below..so that i can check it.
  9. Korang boleh join dua-dua contest jugak.Takde halangan.So,ape lg..pergila amek gamba cepat!=D
  10. If you r not familiar wif pupa milano and yves rocher.Check their websites at my side bar.

nak join klik sini

kenapa aku suka gambar ni?tp sebelum tu sila abaikan montot aku yg seksi tu muahaha..tak sengaja plak posing mcm gitu...ekceli gambar ni ada 3 org tp sebab kan penganjur mau gambar sorang je aku crop la..gambar ni time kat icity.lawa kan situ...bercahaya...aku suka gmbr ni sebab mcm happy2 je...tgk la gaya kaki terangkat seblah xbole blah heheh..

gambar ke-2 ni pon kat icity juga..kenapa aku suka?sebab kt situ lampu dia terang & buatkan gambar aku nampak berseri2...cewah..gile up diri sendiri hahaha..pastu sebab aku terposing ala2 model tu kan sebab tu aku suka muahaha...gile prasan
gambar ni plak aku suka sebab latar belakang di dataran merdeka...ye la dataran nk tempat aku bercinta dulu..muahaha..(sini la tmpt aku bg no phone kat amrul dulu tau) suka gambar ni sebab tempat ni banyak kenangan..kenangan zaman mula2 kenal ngan amrul dulu
dengan berbesar hati nye nak tag ros / ibu ayra lagi hehehe

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

gdluck kak nana!

Nana said... [Reply to comment]

tq fara..

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

hohohoho kena tag lagik...tapi rasanya dah join la contest nih...

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

opppsss silap...aritu join GA misz lullaby yg have a tea tu...will join this GA...

miszlullaby said... [Reply to comment]

Ml amek gmba 1st k.thanx for joining,=)

miszlullaby said... [Reply to comment]

Ml amek gmba 1st k.thanx for joining,=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...