MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, July 1, 2010

father figure contest by icebozrivet 2010


nak join klik sini
ni la gambar yg aku paling suka sgt tengok anak beranak ni spent time together2 time ni damia baru2 pandai jalan lagi....amrul lama xbalik dekat sebulan so bila dia jumpe abah dia, langsung dia xmau kat ibu tau..nak abah je yang pimpin

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

check.done.
tq nana yer sbb joint.

Nana said... [Reply to comment]

orite..aku terpaksa wat cpt2 sebab tenet kt opis mmg mcm beruk skit nk karang2 pon xleh ni mujor bole upload gambo

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

gdluck kak!!

Nana said... [Reply to comment]

tq fara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...