MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 6, 2010

frozen

ari sabtu amrul dtg KL skejap sebab keje, tu pun dah petang dah smpai KL xleh nk g mana2 pon...malam tu g tengok wayang je..aku tingin nk tengok cite frozen.cite ni aku rasa xpemes la sebab pelakon2 pon aku tak kenal..tp sebab cite ni cite saspen tu aku suka nk tgk tu..

cite ni mengisahkan 3 org kawan yang g main luncur ais kat kawasan pergunungan salji yang mana tempat tu hanya buka ari juamaat-ahad je.ntah mcm mana..disebabkan kelalain pekerja cable car tu diorang ni terperangkap kat atas cable car yang tinggi tu..tinggal diorang je ber3 kat atas cable car tu terperangkap selama 3 malam...

last2 heroin cite ni je yang terselamat,boypren dia mati sebab masa dia cuba terjun dari cable car tu kaki dia patah & datang serigala makan dia..yang kawan lelaki dia plak mati sebab kena makan ngan serigala lepas bersusah payah bergayut kat tali cable car tu nk minta bantuan

so far cite ni ok la..xde bezz mana sebab scene dia mmg kat atas cable car tu je..amrul ckp dia bagi 1 bintang sebab cite ni dia banyak membebel hehehe..ye la..dah tu diorang terperangkap kt atas tu, nak buat apa lagi diorang berborak2 je dari malam sampai pagi hehehe..

kalau aku plak aku bagi 3 bintang kot...hehe...ok la...aku xkisah nye nk layan cite apa2 pun janji dapat tengok wayang...ekekekek

tapi kan masa tgk cite ni aku plak yg dapat feel rasa sejuk at gunung tu sebab ekon dalam wayang tu pon sejuk mcm kat kawasan gunung salji hehehe

17 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA@Mama Darwisy said... [Reply to comment]

ahahaha..tu je jalan cita dia sepanjang cita ats cable car..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish aku suka cite thriller camni..berjuang utk hidup..kecut perut..tp kalu aku jadi dorang..stay je kt cable car tu..sbbb mustahil la nk dptkn bantuan..binatang buas byk plak tu..cuma xlogik..nape 3 mlm dorang tersadai..xkan cable car tu xoperate for 3 days...ke dorang tutup utk renovation..hehe byk tnaya plak..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish aku suka cite thriller camni..berjuang utk hidup..kecut perut..tp kalu aku jadi dorang..stay je kt cable car tu..sbbb mustahil la nk dptkn bantuan..binatang buas byk plak tu..cuma xlogik..nape 3 mlm dorang tersadai..xkan cable car tu xoperate for 3 days...ke dorang tutup utk renovation..hehe byk tnaya plak..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish aku suka cite thriller camni..berjuang utk hidup..kecut perut..tp kalu aku jadi dorang..stay je kt cable car tu..sbbb mustahil la nk dptkn bantuan..binatang buas byk plak tu..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish aku suka cite thriller camni..berjuang utk hidup..kecut perut..tp kalu aku jadi dorang..stay je kt cable car tu..sbbb mustahil la nk dptkn bantuan..binatang buas byk plak tu..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

uish aku suka cite thriller camni..berjuang utk hidup..kecut perut..tp kalu aku jadi dorang..stay je kt cable car tu..sbbb mustahil la nk dptkn bantuan..binatang buas byk plak tu..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

hehehe ok aku dh pasan dh..dia buka jumaat-ahad je..ekekeek:D xpasan plak..hahhaa

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

alahai..sedeynye ending die..pas masing2 berjuang sorang jek yg survive yek..nway, tk perasan pon kewujudan citer ni kat wayang..skang gi tgk wayang mane citer yg leh tgk bertiga jek..citer yg ala2 hantu ke, thriller ke, ganas ker, tk leh bwk Zara sbb kdg2 die penakut sket..ehehhehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hmm..mcm tak berbalaoi.
mati sebab kena mkn seriagala
pastu try mtk bantuan pun jtuh kean mkn dek serigala jugak!
kita bunuh jer serigala tu!!

#moral: jgn suke jenjalan buat keje bodoh ari cuti sabtu dan ahad dgn kengkawan...haaaaa!kan dah kena.suh duk umah ker tgk wayang jer cukuplah.ade ker ank gi naik keta kabel?!
naik keta kebal kan lagi baik?!
kasi lanyak serigala2 tu!!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku..hmm..las wyg bwk umar tgk citer katun naga, twilight pon baru tgk kt astro,hahahaha

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboiiii suziey...smpai 3 komen yg tu...hehehehe

ish ko ni nana bulan nie bulan tgok wayang kaaa.?? ahakss!

betul tu yg penting dpt spent time same2 kan..xkesah ler citernye besh ke tak kekdahnye....mihahaha

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la bosan skit sebab scene doa dok ats cable car je hehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-banyak nau komen ko ke blog problem hehe tu la tmpt tu buka 3 ari je..ari senin smpai kamis dia ttp..aku pon suke cite bjuang utk idop gini hehe

Nana said... [Reply to comment]

lily-ahh sad ending..hehe zara takut ek tgk cite2 cm ni damia tgk xberkelip mcm paham2 jek hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hah tau xpe penat2 dia berusaha bergayut kat kabel tu smpai darah2 tangan last2 mati kena mkn serigala heheheh

Nana said... [Reply to comment]

zt-hahah siot je ko...ye2 jek

Nana said... [Reply to comment]

kka heze-heheh kami ni gini la kak klw xtau nk g mana tgk wyg je la..nk jln2 malas..hehe janji dpt spent time sama2 tu yg pntg hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...