MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 10, 2010

hahaha..lawak

cuba tengok gambar ni...lawa je kan..posing...bodik lentik seme....pastu cuba tgk bawah plak
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
muahahaha....terkangkang terkoyak abes...sumber :http//ohtidak.com/
aku suka buka web ni mcm2 gmbr & cite lawak ada hehehe

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahaha adei

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

hahhaa,

hany ngn mmbe2 tgk kt opish semlm...mmg bergegar opish kitorg gelak, kena lak jenis gelak tak cover punyer...hadoiiilaaa, teringin nak tgk gmbr ke3 kan...ape ending dorg tuh..huhuuhh

Cik Andam Hazlina @ Wideliabeauty.com said... [Reply to comment]

hahahahaha... dol sungguh..! adeh!

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haahhaah lawak weiiiii

Nana said... [Reply to comment]

fara-hhaha tu la lawk gile gmbr ni kan

Nana said... [Reply to comment]

asha-kita tgk semalam sorang2 je so gelak sorang juga heheh tp gelak kaber2 sebab time opis hour kang org ignt gile haaha

Nana said... [Reply to comment]

hazlina-kekek mmg dol hahaha

Nana said... [Reply to comment]

suziey-kekeke lawak gile weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...