MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 2, 2010

happy birthday boz!

arini arijadi MD aku, Puan shiela.

baru je sat tadi ni aku oder choc & arrange utk anto kat opis bozz kul 2 jap lagi.tp bukan adiah dari aku sorang...eheheheh ni adiah dari staff opis ni lah..

harga hadiah niRM150, sape2 yang nk carik adiah bole masuk sini TELEGIFT harga dia murah sikit compare ngan tempat lain

buat bozz tersayang selamat hari jadi semoga dimurahkan rezki & jangan lupa bonus utk kami semua ye bozz hahahha...we love you boz..

12 ribu orang memberikan idea bernas:

momguess said... [Reply to comment]

apy bday boz
agak2 tahun ni ada bonus tak?
hahahaha

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

kata kak ina tun aku sokong.
hihihihi..
sedap ooo aku tgk coklat tu..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

kena bagi bonus kat staff bos...hehehe..mana nak cari staff baik cam ni...

Ena said... [Reply to comment]

happy besday..

cun la adiah tu

Nana said... [Reply to comment]

kak guess-xyah agak2 kak sebab mmg tiap2 taon ada bonus cuma banyak & sikit je hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehe aku pon sokong sama kekekeke
ferrero roche mana xsedap kan ehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hehehe...bodek skit minta bonus lebeh hhehehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-tq..hehe cun ek saya yg pilih

syariza09 said... [Reply to comment]

time besday ni nk minta kwn2 kasi hadiah camni ler :D

Nana said... [Reply to comment]

syariza-heheh bagi link tu kat kawan2 suh diorang tgk ahahah

firahadifa said... [Reply to comment]

wehh. bos ko pompuan ek??? bagus nyer!

Nana said... [Reply to comment]

fida-ahh..pompuan..heheh apa yg baguih?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...