MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 23, 2010

KL - Kuantan -Terengganu - KL

wah..arini eksited g koje..xsabar tunggu kui 5 hehehe....insyallah...klw xde aral..balik keje kang tunggu amrul sampai dari kluang & terus gerak g kuantan.ekceli destinasi sebenarnya nk g terengganu sebab esok kawan skuad amrul kawen...tp disebabkan sure amrul smpai KL kang pon dah pukul bape kan..pastu nk drive g kuantan lagi xkan nk direct g terengganu sure penatt gile nye..jadinye mayb ktorg akn transit kt kuantan.

esok pagi ktorg akn berkonvoi dari kuantan ke terengganu.bape kete ntah la..xsure plak..ada la 5,6 kete agaknye kot..pastu aktiviti lepas kenduri kawen tu blom decide lg apa nk buat...mayb tido semalam kt terengganu or mayb balik KL teros ari sabtu tu..tgk la mcm mana.

haih..dah lama gile tak g terengganu, last pegi masa mula2 kawen dulu tu pun g ngan kwn2 office sebab ada treasure hunt..dalam kepala otak ni xde lain..nk beli kopok losong banyak2 nyum2..sedapnye..korang doakan perjalanan kami selamat ok...ari isnin aku update cite2 kt terengganu..


18 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

fuhh.. mmg jalan2 cari makan betoi la wiken ni.. aktiviti full! cepat2 update kalo beli losong.. sedapnya tak sabaq nk balik beli kt kelantan..huhu

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, skrg ni keropok lekor losong dah kureng taste dia...pegi la beli keropok lekor seberang takir..on d way to aiport tu..ada satu kedai color biru...mmg sedap lg dr keropok lekor losong tu..sambil2 tu bleh la g mkn ikan,sotong,udang celup tepung kat teluk ketapang....fuh...sedap....:)

Ena said... [Reply to comment]

wahhhhhhh.. syoknyer.. sepatutnya akak pun balik kg minggu nie.. tapi tak jd pulak.. sob sob sob.. akak pun teringin gak nak makan kopok di tanah kelahiran.. tapi kan betul kata ana tu, skrg losong punyer dah kureng dahhh.. banyak tepung.. tapi lebih elok dari yg KL punyer kan!.. still ok.. tapi tempat yg best mcm yg ada cakap tu.. yum yum..

suamihanyisterizuki said... [Reply to comment]

singgahle pulau duyong, ganu hohoho..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

syoknya! yg penting dpt soping losong bnyak2!!! mmmm sedapnyaaa ;-)

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

best tuh jln2.. tp nana transit jap jer kt kuantan erk.. klu tak bulih gak jumpe... takde rzki la kali nih...

slamat soping kt ganu dan semoga slmat smp dan balik...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa dalan sakan nih..amrul dr ujung ke ujung semenanjung yek

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

slmt jln2 nana!kitorg pon g jln a famosa weken nih,yeay! melayan sengal kwn2 hehehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

perghh sib baik amrul kira kategori abg soldier jugak kan...gagah perkasa katenye...

mane taknye balik dari kluang terus nk drive ke tganu...fenat siut...huhu

Nana said... [Reply to comment]

fiza-dah lama xmakan kpok losong ganu aih..teringat2

Nana said... [Reply to comment]

ana-owh yea ke tq for the info ek..insyallah klw lalu situ singgah la beli klw bli je la kat mana2 janji dlm terengganu sure seme sedap2 kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe xpela...klw susah nk cr kopok losong kopok lekor bese pon jadi la..asal dia dtg dr ganu sedap la tu heheh

Nana said... [Reply to comment]

mas-hehe pulau duyoong?klw sempat...pegi pun 2 ari je

Nana said... [Reply to comment]

fara-yezz mg peberet tu losong hehe menda lain xmau soping nk soping kopok je

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-ahh trasnit kejap tu pun dah malam la kot smpai nye malam kang..
insyallah bila2 klw sy g kuantan kita jumpe yea..
tq kak

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la nye amrul dari selatan membawa ke timur hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zt-wah nk g oliday gak yea epi oliday utk korang ek

Nana said... [Reply to comment]

kak heze- heheh tu la...kang klw tgk dia letih sy la plak bawa sian plak kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...