MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 27, 2010

lucky draw cerita ceriti ibu ayra

nak join klik sini
kenapa saya suka masuk blog ibu ayra?sebab ibu ayra rajin mengetag saya join GA & contest eeheheh...& lagipun saya kenai ibu ayra sejak dari forum pcm lagi..kira dah lama kenai la..dari forum membawa ke blog membawa ke fb...

nak tag :
1. kak heze (yg tgh gegeh join GA skang ni)
2. kak zue

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

amboi ang Nana...twos tag nama akak no...orait will join this contest...huhu

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-haha dah tu kata tgh gegeh hehehe

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sokmo kene... huhu!!

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

nana, cuba lagi letak url kat ruangan komen entri Lucky Draw tu yer... sebab dah state kat syarat2 mcm tu...nanti tak fair lak kat blogger lain kan...

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe sila2

Nana said... [Reply to comment]

ros-owh xanta lg ek..td kita try banyak kali xbole ingt dah lepas hehe ok2 dah submit ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...