MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 20, 2010

melawat kawasan

aih..selalunye pagi2 sure ada en3 baru..tp klw nk tau seme2 en3 pagi2 buta tu seme auto publish...hehehe...

semalam aku mc...besela...aku ni klw mc xde lain xde bukan sure sebab ceri beri...makan ntah hapa2 time weken tu...raya la konon kan..muahahaha...

jap g aku nk g mlawat umah kawan2...haih..meronta2 xsabar nk g opis buka blog tau...tau2 je la..kt umah dah xleh on9...sangap..sangap...

wah..rasa bez plak dah skip ari isnin g opis..heheh

10 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

la..ceri beri ke.. kalo skip isnin mmg best rasa mcm mggu weekday tu pendek..haha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah cihat dah ari nie?

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

aku klu skip arini pun sama mcm ko nana
sakit ker or EL (ni sbb budak2 ni tak sihat)
tpi ari selasa aku mmg tensen giler..
kena jaga lab bebudak ni
time tu ler mcm2 jadi..
mesin rosaklah..itulah..inilah
tu yg cam serabut sikit klu senin tak gi kje,tak sempat nak prepare brg2..
huuuuuuuuuu..
syahdu!

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hahha samalah sy, klu takde tenet kat umah, mesti hati meronta2 nk gi opishhh..mmg blogger tegar sungguh!!dasat tuuu

[-suziey-] said... [Reply to comment]

nape xleh on9 kt umah? hish mmg best kalu skip isnin kan..hehee

Nana said... [Reply to comment]

fiza-tu la..cepat je weken klw skip ari isnin hehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-dah ok dah..hehe tu la makan mcm2 lagi amek kan..dapat la ceri beri

Nana said... [Reply to comment]

ayu-adoiyai..saba ek..

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe ni mmg kira ketegori blogger tegar la ni hahaha

Nana said... [Reply to comment]

suziey-laptop aku kan dah rosak huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...