MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 6, 2010

memang dasar selfish!

ingat lagi tak entry selfish aku aritu? alkisah jiran yg berlagak tu..

ni plak kisah ahad lepas..aku ingat dia dah insaf, dah tobat xmau blocking jalan orang lagi...haram...masuk telinga kanan..keluar telinga kiri..

haih..lantaklah..aku malas nk sound2 orang lagi...aku dah sound sekali je cukup, aku puas ati sgt2 dah aritu dapat sound setepek kat muka minah tu.

xpela...kau nak blocking kau punya pasal la..jangan nanti ada jiran2 lain plak yang sound setepek lagi..ni la dia kan..dasar berlagak nk mampos! aku malas nk cakap dah...gini la jadinye klw anak2 tu berpangkat besar, pelajaran tinggi tp otak mcm otak udang!

33 ribu orang memberikan idea bernas:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

ni bukan selfish lagi....dah kategori selfshark dah ni..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

belajar je tgi, stupitas nya bertingkat2!! sabo je lah kak!

ita cutevirus said... [Reply to comment]

nana, kete baru tu.. die sayang letak jauh² takut ilang... ehehheheheh...
biaser la manusia... kalo da berlagak tu, takleh nak ilang... lagi pulak kalo da berumur... memang takkan ilang laa..

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

sabo je la nana nk buat cam mana manusia cam tu la...kang kita sound lebih2 dia jawab tu bkn jalan kita kan...tgg la jiran2 lain sound pulak...

MRS. K said... [Reply to comment]

WTU 9243? hehehe...

Hezesuze said... [Reply to comment]

alaaa takat kete myvi jek nana oii...ingatkan berlagak pakai kete mewah...huh! dasar jiran sengal...

**oh ter emo lak..

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

sabo je la..kat umah sewa nazz pon ade org cm tu..

Nana said... [Reply to comment]

TESTING

mummy_ayu said... [Reply to comment]

panas..panas...kalu ayu pun hangin cam nie..

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

sabo nana... mmg susah klu ckp dgn org tak reti....

Ena said... [Reply to comment]

kes nie sama ngan kes jalan nak ke umah pengasuh anak akak.. camnie gak la.. mc dier sorang je yg bayar cukai jalan.. wt macam jln sendiri.. memg menyakitkan hati dapat owang mcm tu..

Jue said... [Reply to comment]

(boleh ke aku tumpang marah kat sini.. ? )
:p aduh bukan setakat otak udang nana.. rasenya otak entah simpan kat mane? huuhuuu.. kan elok tu ada je tuuuu.. nak parking elok2.. ni tak block hbsss!! hohohoo.. kang silap hb ada ler yg kena scratch ..
:p (batu api? hihikk) tp mmg tahap nak mamposss tu..

mama tisya said... [Reply to comment]

testing komen...

mama tisya said... [Reply to comment]

arini blog mengong..komen byk tk kuar

Adyshariz said... [Reply to comment]

sabaq nana, adat berjiran camnila..aku punya jiran lagi tensen, selalu sidai spek mata dgn sluaq kecik kat pagar umah aku..bodoi punya olang..

Nana said... [Reply to comment]

ayu-hahah selshark ye peribahsa baru kekekke

Nana said... [Reply to comment]

fara-tau xpe...stupidos heheheh mmg tgh bersabar la ni

Nana said... [Reply to comment]

ita-eleh..kita pon pakai kete baru gak idok la sengal mcm dia tu

Nana said... [Reply to comment]

lin-tu la malas dh nk sound xkuasa dah..tunggu la plak kot ada jiran2 lain yg ringan mulut nk sound diorg ni

Nana said... [Reply to comment]

mrs. k
asal kenal ke hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-heheh tu la mcm la kete beso sgt nk sekeh je rasa

Nana said... [Reply to comment]

nazz-benci kan org2 penting diri sendiri ni rasa nk calar je kete dia tu hehehe

Nana said... [Reply to comment]

ayu-bukan takat angin dah ayu ribut taufan seme dah kuar ni hehehe

Nana said... [Reply to comment]

zue-nk kena ckp bahasa tamil agknye diorang ni baru paham

Nana said... [Reply to comment]

ena-owh kena gak ek...
btol2 mcm dia sorang je byr rtax ingt tu jln bapak dia apa

Nana said... [Reply to comment]

jue-hahahah bagus2 aku suka cadangan kau kasi gores & menang ngan duit syiling baru tau hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

eryn- tu la blong bengong kan..ilang seme komen kawan2

Nana said... [Reply to comment]

ady-hahah adoila..spek mata dia sidai?ni kes gile seks ke apa heheheh

Anna Da Lady said... [Reply to comment]

hmmm...pasal block-memblock ni, memang banyak kes pun..saya pun pernah kena jugak...rasa tensi je...

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

ya rabbi...buleh dia p park kete dia kt laluan org? gilo ko apo

Nana said... [Reply to comment]

anna-tu la..ramai jg ek dpt jiran2 mcm ni haih sengal

Nana said... [Reply to comment]

eli-meme gilo nate berok nih muahahah

fantaghirolynn said... [Reply to comment]

keta baru... WTU lagi.. kalo boleh mau bawak masuk dalam ghumah...
mmg hampeh dapat jiram mcm gini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...