MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 9, 2010

menang GA lagi kekeke..

alamak..tak perasan plak aku menang GA saidahipoh..seb baik tuan empunya blog kasi msg kt shoutboz sorry ek..xperasan plak nama saya tu menang heheh..dah sebulan dah result kuar heheh baru tau arini ...

tq...saidah...

16 ribu orang memberikan idea bernas:

[-suziey-] said... [Reply to comment]

amboih murah rezeki skang..uasha mu berbaloi..rajin join GA n skangm enang plk:)

nieda said... [Reply to comment]

tahniah...

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

hishhhh... jeles tol dgn nana nih... murah rzki tol... heheh!!

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah!!

Berkat orang yg sangat rajin join GA & contest.. mesti ada yg akan sangkut kan.. lain la cam akak nie.. join bile rasa ada mood jekk.. hoho

Ibu Ayra said... [Reply to comment]

tahniah nana...menang lagi dan lagi dan lagi....

Ya ALya said... [Reply to comment]

ya pun menang gak yg ni..ingat nana dah tahu....heheeh,tapi hadiah tak sampai lg ...maybe tunggu nana punyer hadiah pos skali kot....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

tahniah...murah rezeki...tak sia2 join contest kan..

Nida said... [Reply to comment]

laaa..... nasib baik perasan kalau tak boleh akak tolong wakilkan bagi pihak..hehe

Nana said... [Reply to comment]

suziey-hehe tu la..berkat kerajinan menjoin kan diri ni la hasilnye hehe

Nana said... [Reply to comment]

nieda-tq

Nana said... [Reply to comment]

zue-hehe jgn la jeles kak rajin2 join GA pasni ek hehe

Nana said... [Reply to comment]

ena-hehe skang ni lappy dah xde slow la skit

Nana said... [Reply to comment]

ros-tq..ehehe

Nana said... [Reply to comment]

alya-hehe yeke...kita xtau pun selalu ada kwn2 inform klw terlepas hehe ye la adiah dia kata nk anta sekali hehe sorry la korang terpaksa tunggu kita plak

Nana said... [Reply to comment]

ayu-alhamdulillah...hehe

Nana said... [Reply to comment]

kak nida-hehe tu la klw xperasan smpai ke sudah sy bg je la sape2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...